Παντρεύτηκαν Κωστής Μαραβέγιας και Τόνια Σωτηροπούλου! Παντρεύτηκαν Κωστής Μαραβέγιας και Τόνια Σωτηροπούλου! | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Παντρεύτηκαν Κωστής Μαραβέγιας και Τόνια Σωτηροπούλου!

Με τα ιερά δεσμά του γάμου ενώθηκαν το απόγευμα της Δευτέρας (11/10) ο Κωστής Μαραβέγιας και η Τόνια Σωτηροπούλου στο αγαπημένο τους νησί, την Ύδρα. Το ζευγάρι μάλιστα επέλεξε ο γάμος τους να γίνει υπό άκρα μυστικότητα σε στενό κύκλο.

Ο γάμος ήταν πολιτικός και πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο «Υδραία», το παλιό αρχοντικό Οικονόμου, ιδιοκτησίας Αδαμαντίου Πολέμη. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, το ζευγάρι πάντρεψε ο αντιδήμαρχος της Ύδρας, Γιάννης Μπελεγρής. Το ζευγάρι είναι από χθες στο νησί, με μία παρέα στενών τους φίλων, γύρω στα 10 άτομα -δείτε εδώ μερικούς από τους καλεσμένους-.

Ο τραγουδιστής και η ηθοποιός ήθελαν έναν γάμο «πριβέ», χωρίς τα φλας των φωτογράφων. 

\Έτσι, ειδοποίησαν τους φωτογράφους που περίμεναν έξω από το ξενοδοχείο ότι δεν επρόκειτο να γίνουν δεκτοί στην αίθουσα όπου πραγματοποιήθηκε η τελετή - έσπευσαν ωστόσο να τους στείλουν τούρτα και κρασί.

Αν και στο παρελθόν κι οι δύο είχαν δηλώσει πως δεν τους ενδιαφέρει ο γάμος, καθώς ζουν ήδη σαν παντρεμένοι, τελικά πήραν την μεγάλη απόφαση.

Παντρεύτηκαν Κωστής Μαραβέγιας και Τόνια Σωτηροπούλου!

Τι είχε δηλώσει ο Μαραβέγιας για την αγαπημένη του

Ο Κωστής Μαραβέγιας άλλωστε, έχει δηλώσει ουκ ολίγες φορές ότι νιώθει την Τόνια Σωτηροπούλου σαν οικογένειά του: «Η Τόνια άλλαξε την ζωή μου προς το καλύτερο, γιατί η συντροφικότητα, όταν υπάρχει μια σταθερότητα και μια βάση, σε κάνει να αισθάνεσαι καλά και με τα υπόλοιπα. 

Με την Τόνια νιώθουμε ασφαλώς οικογένεια. Πιο πολύ από οτιδήποτε άλλο. Είναι μια μεγάλη δοκιμασία για ένα ζευγάρι το 24 ώρες, 7 ημέρες συγκατοίκηση.

Για καλή μας τύχη, μάλλον επειδή είμαστε δυο ταυράκια που τα βρίσκουν γενικά, πιο πολύ μας έδεσε αυτό που περάσαμε παρά μας δημιούργησε δονήσεις. 

Μας δημιούργησε θετικές δονήσεις, μια χαρά ανακάλυψης και μοιραστήκαμε πιο πολύ χρόνο απ’ ότι πριν», είχε δηλώσει στο παρελθόν ο γνωστός τραγουδιστής για την αγαπημένη του.

Εκείνη με την σειρά της είχε δηλώσει: «Είμαι με τον άνθρωπό μου και είμαι μια χαρά. Αν θέλουμε να κάνουμε ένα πάρτι που λέγεται γάμος είτε όχι, για εμάς είναι το ίδιο πράγμα… Δεν αλλάζει κάτι με το γάμο… Αλλά αν θέλουμε να γίνει, θα γίνει…». 


Αίσθηση προκάλεσε πρόσφατα η δήλωση του καλλιτέχνη πως είναι έτοιμος να κάνει οικογένεια. «Είμαι έτοιμος να κάνω οικογένεια, διαδώστε το!».

epirusblog.gr
5 of 5
Παντρεύτηκαν Κωστής Μαραβέγιας και Τόνια Σωτηροπούλου!
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 6274257428304551439
Σχόλια
item