Τ.Τρύπη: «Ήθελα πάρα πολύ να κάνω τα παιδιά μου - Αν γυρνούσα το χρόνο όμως πίσω δεν θα έκανα» Τ.Τρύπη: «Ήθελα πάρα πολύ να κάνω τα παιδιά μου - Αν γυρνούσα το χρόνο όμως πίσω δεν θα έκανα» | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Τ.Τρύπη: «Ήθελα πάρα πολύ να κάνω τα παιδιά μου - Αν γυρνούσα το χρόνο όμως πίσω δεν θα έκανα»

Η γνωστή ηθοποιός Τάνια Τρύπη, κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής της συνέντευξης, αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στην κόρη της που ακολουθεί τα επαγγελματικά της βήματα καθώς και σε μια δήλωση που προσφάτως είχε κάνει και συζητήθηκε.

Πιο συγκεκριμένα, η Τάνια Τρύπη σημείωσε χαρακτηριστικά πως «ήθελα πάρα πολύ να κάνω τα παιδιά μου. Αυτό σημαίνει ότι ήμουν έτοιμη και δυνατή να τα μεγαλώσω και μόνη μου. 

Αν γυρνούσα πίσω τον χρόνο δεν θα έκανα όμως παιδί γιατί διανύουμε μια περίοδο που όλα τα πράγματα οδηγούν στο σε τι κόσμο θα φέρεις αυτά τα παιδιά».

«Ακόμα συγκρίνουν την κόρη μου με την γιαγιά της; Ο κάθε άνθρωπος έχει τη δική του πορεία. Τώρα, ότι αυτό το κοριτσάκι έχει γονείς εμάς και παππούδες αυτούς που έχει δεν σημαίνει κάτι. Για εκείνη είναι οι παππούδες και οι γονείς της. 

Έχει μεγαλώσει μέσα στο θέατρο και ήταν λογικό να ακολουθήσει αυτό τον δρόμο» πρόσθεσε η γνωστή ηθοποιός.

«Έχουμε περάσει και τις φτώχειες μας, έχουμε περάσει και τις εποχές που ήμασταν πιο καλά και η κόρη μου ξέρει ότι δεν είναι ο δρόμος στρωμένος με ροδοπέταλα».

epirusblog.gr
5 of 5
Τ.Τρύπη: «Ήθελα πάρα πολύ να κάνω τα παιδιά μου - Αν γυρνούσα το χρόνο όμως πίσω δεν θα έκανα»
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 8098546549073825611
Σχόλια
item