Γιάννενα: Μ. Ελισάφ - Ο ΦΟΔΣΑ εξελίσσεται σε ΔΕΚΟ

Ευθύνες στο ΦΟΔΣΑ για την καθυστέρηση  στη λειτουργία των ΣΜΑ απέδωσε ο Δήμαρχος Ιωαννίνων Μωϋσής Ελισάφ στη χθεσινοβραδινή δια ζώσης συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου που έγινε στο Πνευματικό Κέντρο. 

«Η καθυστέρηση στην λειτουργία των ΣΜΑ είναι μεγάλη και η κατάσταση απελπιστική. Οι οικονομικές συνέπειες για τον Δήμο και τους πολίτες είναι μεγάλες» ανέφερε, ενώ σε άλλο σημείο είπε ότι  «ο κ. Μπέγκας έχει τις δικές του ευθύνες διότι τηρεί δύο μέτρα και δύο σταθμά.

Άλλη πολιτική ακολουθεί για τα σκουπίδια που βρίσκονται έξω από το σπίτι του κι άλλη για τα σκουπίδια του ΦΟΔΣΑ».

Καταλήγοντας ο Δήμαρχος υπογράμμισε ότι ο ΦΟΔΣΑ εξελίσσεται σε ΔΕΚΟ με ορισμένους που βολεύονται να κουνούν και το δάχτυλο προς τους αιρετούς. 

Ο επικεφαλής της «Ανεξάρτητης Δημοτικής Πρωτοπορίας» Νίκος Γκόντας στην τοποθέτησή του ζήτησε να γίνει εκτενής συζήτηση για τον ΦΟΔΣΑ και τους ΣΜΑ.

Ο Θωμάς Μπέγκας
Ο επικεφαλής της παράταξης «Ενότητα Πολιτών», πρώην Δήμαρχος Θωμάς Μπέγκας, ζήτησε ενημέρωση για την προγραμματική σύμβαση που έχει υπογράψει ο Δήμος Ιωαννιτών με την ΕΕΤΤΑ για το έργο των θρησκευτικών πολιτιστικών διαδρομών, διαμαρτυρήθηκε επειδή δεν δόθηκε ο λόγος στον πρόεδρο της Τ.Κ. Λιγκιάδων στην εκδήλωση για το Ολοκαύτωμα, ζήτησε ενημέρωση για τη διακοπή των πτήσεων της Sky express και διερεύνηση των καταγγελιών κατοίκων του Μάτσικα για τη λειτουργία των επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στην περιοχή.  

Η Τατιάνα Καλογιάννη
Από την πλευρά της η επικεφαλής της παράταξης «Ιωάννινα_2023» Τατιάνα Καλογιάννη, μετέφερε διαμαρτυρία του Προέδρου της Τ.Κ. Κόντσικάς για μεγάλη διαρροή από τη δεξαμενή ύδρευσης,  ενώ ζήτησε να ενημερωθεί γιατί καθυστερεί επί δύο χρόνια η δημοπράτηση του έργου για το «Πράσινο σημείο». 

Πηγή: proinoslogos.gr

epirusblog.gr
5 of 5
Γιάννενα: Μ. Ελισάφ - Ο ΦΟΔΣΑ εξελίσσεται σε ΔΕΚΟ
epirusblog.gr
5 of 5
Ιωάννινα 5325149624608938756
item