Κόρτνεϊ Καρντάσιαν: Ο αρραβώνας με τον Τράβις Μπάρκερ και το δαχτυλίδι... υπερπαραγωγή! (φώτο) Κόρτνεϊ Καρντάσιαν: Ο αρραβώνας με τον Τράβις Μπάρκερ και το δαχτυλίδι... υπερπαραγωγή! (φώτο) | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Κόρτνεϊ Καρντάσιαν: Ο αρραβώνας με τον Τράβις Μπάρκερ και το δαχτυλίδι... υπερπαραγωγή! (φώτο)

Η 42χρονη Κόρτνεϊ Καρντάσιαν αρραβωνιάστηκε με τον καλό της, Τράβις Μπαρκερ σε ένα παραλιακό ξενοδοχείο γεμάτο κόκκινα τριαντάφυλλα!

Ο 45χρονος ροκάς έκανε πρόταση γάμου στη μεγαλύτερη από τις αδερφές Καρντάσιαν σε παραλιακό ξενοδοχείο στο Montecito της Καλιφόρνια.

Όπως φαίνεται σε φωτογραφίες που ανέβηκαν στο Instagram, ο Μπάρκερ είχε φτιάξει μια τεράστια καρδιά από ανθοδέσμες με τριαντάφυλλα στην παραλία, με διάσπαρτα κεριά. 

Την ώρα που ο ήλιος έδυε, έδωσε το δαχτυλίδι στην καλή του.

Το ζευγάρι είναι μαζί για λιγότερο από έναν χρόνο, καθώς η σχέση τους έγινε γνωστή στις αρχές του 2021. Από τότε πάντως είναι αχώριστοι, με πολλούς να κάνουν λόγο για έναν θυελλώδη έρωτα.

Η 15χρονη κόρη του Barker αποκάλυψε το δαχτυλίδι αρραβώνων που πρόσφερε ο μπαμπάς της στη μέλλουσα σύζυγό του, ανεβάζοντας μία φωτογραφία από το δείπνο που οργανώθηκε μετά την πρόταση για τις οικογένειες των μελλόνυμφων.

 

epirusblog.gr
5 of 5
Κόρτνεϊ Καρντάσιαν: Ο αρραβώνας με τον Τράβις Μπάρκερ και το δαχτυλίδι... υπερπαραγωγή! (φώτο)
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 1716318602017792060
Σχόλια

Τα καλύτερα

item