Άρτα: Διανομή προϊόντων ΤΕΒΑ από αύριο Δευτέρα Άρτα: Διανομή προϊόντων ΤΕΒΑ από αύριο Δευτέρα | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Άρτα: Διανομή προϊόντων ΤΕΒΑ από αύριο Δευτέρα

Η Περιφερειακή Ενότητα Άρτας της Περιφέρειας Ηπείρου, ως επικεφαλής Εταίρος της Κοινωνικής Σύμπραξης, η οποία υλοποιεί δράσεις του Επιχειρησιακού Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής, το οποίο χρηματοδοτείται από το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ), καλεί  τους δικαιούχος του Κ.Ε.Α. οι οποίοι:...
1. Έχουν δηλώσει συμμετοχή στο Πρόγραμμα ΤΕΒΑ
2. Συμπεριλαμβάνονται στο πίνακα εγκριθέντων (ασχέτως αν η συνταγή αφορά διανομή Οκτωβρίου 2021, αφορά τους εγκριθέντες  για τον μήνα Αύγουστο 2021  σύμφωνα με την προβλεπόμενη διαδικασία)

για την παραλαβή  της ποσότητας που τους αναλογεί στα εξής  τρόφιμα και Β.Υ.Σ., 

Τρόφιμα: Χοιρινό άνευ οστού 1 kg, κοτόπουλο 2 kg, 
ΒΥΣ: Σκόνη πλυντηρίου 1,5 kg, Oδοντόκρεμες
Σχολικές τσάντες: για οικογένειες που έχουν παιδιά 7  ετών.

Οι διανομές θα πραγματοποιηθούν από την Δευτέρα 18 Οκτωβρίου  2021 έως την Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2021.

Για τον τρόπο, τον τόπο και τις τηρούμενες διαδικασίες  κατά την  διανομή  υπεύθυνοι είναι  οι αρμόδιοι Δήμοι -  Κοινωνικοί Εταίροι.

Οι δικαιούχοι του προγράμματος, θα παραλαμβάνουν την ποσότητα πους τους αναλογεί:

α) με την επίδειξη του δελτίου ταυτότητας και του ΑΜΚΑ και β) με εξουσιοδότηση που να φέρει βεβαίωση γνησίου υπογραφής από αρμόδια Αρχή με επίδειξη της ταυτότητας από τον εξουσιοδοτούμενο.

Τονίζεται ότι  οι διανομές  θα πραγματοποιηθούν τηρώντας αυστηρά τους κανονισμούς ατομικής υγιεινής και τις οδηγίες – μέτρα προστασίας της Δημόσιας Υγείας για την πρόληψη της διασποράς του Νέου Κορονοϊού COVID-19,  που έχουν τεθεί  από την Κείμενη Νομοθεσία.
epirusblog.gr
5 of 5
Άρτα: Διανομή προϊόντων ΤΕΒΑ από αύριο Δευτέρα
epirusblog.gr
5 of 5
Αρτα 7212457170742719785
Σχόλια
item