Ξέσπασε η Άντζελα Γκερέκου για το δημοσίευμα περί νέου συντρόφου Ξέσπασε η Άντζελα Γκερέκου για το δημοσίευμα περί νέου συντρόφου | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Ξέσπασε η Άντζελα Γκερέκου για το δημοσίευμα περί νέου συντρόφου

Φανερά ενοχλημένη η Άντζελα Γκερέκου, λίγες ώρες μετά την κυκλοφορία δημοσιεύματος που αφορά την προσωπική της ζωή και τη θέλει ερωτευμένη με γοητευτικό επιχειρηματία.

Η ίδια μάλιστα βλέποντας την αναπαραγωγή του σχετικού δημοσιεύματος, ξέσπασε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, δημοσιεύοντας φωτογραφία της στην αγκαλιά του Τόλη Βοσκόπουλου.

Δες παρακάτω την απάντηση της Άντζελα Γκερέκου…

«Δεν ειχα σκοπό να σχολιάσω τίποτα αλλά επειδή βλέπω οτι το θέμα παίρνει διαστάσεις και ενοχλούνται άτομα από το κοντινό περιβάλλον μου, θα το κάνω. 

Το μόνο που μου έρχεται στο μυαλό είναι οτι όποιος δημοσιογράφος εκμεταλλεύεται την ιδιότητα του για να γράψει ανυπόστατες και ψευδείς ιστορίες θα έπρεπε να ντρέπεται! 

Δεν σέβεστε ούτε εμένα, ούτε το παιδί μου αλλά κυρίως τον σύζυγό μου που έχασα μόλις πριν 3 μήνες! 

Τι να πω; «Μακάριοι οι πτωχοί τω πνεύματι…» Κρίμα που δεν αντιλαμβάνεστε την ιδιωτικότητα και το πένθος των ανθρώπων γράφοντας τόσα ψέματα… Λυπάμαι», έγραψε η Άντζελα Γκερέκου.

epirusblog.gr
5 of 5
Ξέσπασε η Άντζελα Γκερέκου για το δημοσίευμα περί νέου συντρόφου
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 2059160214273825585
Σχόλια
item