Θετική στον κορωνοϊό και η Μαρία Κορινθίου μετά τον Γιάννη Αϊβάζη

Στο νοσοκομείο παραμένει ο Γιάννης Αϊβάζης με ήπια πνευμονία μετά τη διάγνωσή του ότι είναι θετικός στον κορωνοϊό. Μάλιστα ο γνωστός ηθοποιός είναι διπλά εμβολιασμένος κατά της Covid-19.

Ωστόσο όπως αποκάλυψε πριν από λίγο η Μαρία Κορινθίου μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμός στο Instagram, διαγνώσθηκε και εκείνη θετική στον κορωνοϊό.

Η γνωστή ηθοποιός δημοσίευσε μια φωτογραφία με τη θέα από το παράθυρο του δωματίου της και στο κείμενο που έγραψε, ανέφερε ότι η κόρη της Ισμήνη είναι υγιής.

«Δυστυχώς εχθές διαγνωστικά και εγώ με Covid….. Η Ισμηνούλα όχι, και ελπίζω να το προλάβαμε. Είμαι κλειδωμένη στο δωμάτιο δεν βγαίνω καθόλου για να μπορέσω να προφυλάξω το παιδί.

Αυτές τις μέρες δεν είχα βγει καθόλου από το σπίτι από την στιγμή που ο Γιάννης νόσησε, γιατί ήθελα να είμαι σίγουρη, μέσα στις μέρες που προβλέπονται, αν θα εκδηλωνόταν και σε εμένα. Αυτή είναι μια προσωπική ευθύνη που πρέπει να παίρνεται όλοι σε τέτοιες καταστάσεις για να μπορούμε να προφυλάσσουμε τους γύρω μας….. δυστυχώς εκδηλώθηκε Τετάρτη βράδυ και Πέμπτη πια επίσημα με rapid. Προς το παρών έχω πολύ ήπια μορφή γρίπης με τα μόνο συμπτώματα: δέκατα, καθόλου όσφρηση και γεύση.

Ο Γιάννης είναι σταθερά, με το οξυγόνο του λίγο να ανέβηκε. ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ. Ο Νοέμβριος έρχεται άγριος..», έγραψε η Μαρία Κορινθίου.

epirusblog.gr
5 of 5
Θετική στον κορωνοϊό και η Μαρία Κορινθίου μετά τον Γιάννη Αϊβάζη
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 3507443659254805517
item