Αυτή είναι η ερώτηση που δεν πρέπει να κάνεις ποτέ στο πρώτο ραντεβού Αυτή είναι η ερώτηση που δεν πρέπει να κάνεις ποτέ στο πρώτο ραντεβού | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Αυτή είναι η ερώτηση που δεν πρέπει να κάνεις ποτέ στο πρώτο ραντεβού

Το πρώτο ραντεβού είναι μια δύσκολη υπόθεση που κάνει όλους τους ανθρώπους να νιώθουν αμήχανα. Πόσο μάλλον όταν ο άνθρωπος με τον οποίον έχουν βγει τους ρωτάει πράγματα που τους φέρνουν σε δύσκολη θέση.

Πιο συγκεκριμένα, υπάρχει μια ερώτηση που μπορεί μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα να καταστρέψει τα πάντα και να σε κάνει να χάσεις το δεύτερο ραντεβού με το εν λόγω πρόσωπο. 

Η ερώτηση αυτή είναι η εξής: «Πώς και single;» και να ξέρεις ότι αν τυχόν την έχεις είδη κάνει στο παρελθόν δεν ακούστηκε και πολύ ευχάριστα στον άνθρωπο που την δέχτηκε.

Καλώς ή κακώς είναι μια προσβλητική ερώτηση και ο λόγος, διότι είναι ουσιαστικά σαν να ρωτάς τον άλλον αν έχει κάποιο πρόβλημα και για αυτό δεν έχει βρει ακόμα ταίρι. Και μάλιστα είναι εξίσου προσβλητική για άντρες και γυναίκες.

Φυσικά, αν περιμένεις να πάρεις κάποια σοβαρή απάντηση τότε γελιέσαι, αφού πέραν του ότι ο άλλος θα φρικάρει, δεν θα έχει πραγματικά να σου δώσει καμία απάντηση. Τι περιμένεις δηλαδή, να ακούσεις ότι δεν του έκατσε κάτι ενδιαφέρον μέχρι τώρα ή ότι βγαίνει όλο περίεργες και δεν αντέχει άλλο;

Σύμφωνα λοιπόν με έρευνες, η ερώτηση αυτή, είναι ικανή να καταστρέψει ακόμη και ένα τέλειο ραντεβού, μιας και βάζει τον άλλο σε μονοπάτια σκοτεινά. Δεν είναι τυχαίο, ότι ενώ μία κατάσταση μπορεί να προϋπάρχει, μόνο όταν κάποιος άλλος την επισημάνει, αρχίζει να μας ενοχλεί.

Δες την μοναξιά σαν ένα σπυρί. Αν δεν το προσέξει κανείς, τότε το ξεχνάς. Αν όμως έστω και ένας το σχολιάσει, τότε είμαστε ικανοί να κάνουμε μεταμόσχευση δέρματος.

Μπορεί να περνάς τέλεια με την μοναξιά σου, να νιώθεις γεμάτη και ευτυχισμένη, και μόνο όταν κάποιος σε ρωτήσει γιατί είσαι μόνη, να αρχίσεις να νιώθεις άβολα.

Οι περισσότεροι λοιπόν που έπεσαν θύματα αυτής της ερώτησης, απάντησαν ότι ενοχλήθηκαν και φυσικά στενοχωρήθηκαν, μιας και συνειδητοποίησαν ότι είναι μόνοι, χωρίς να έχουν ιδέα γιατί. Και εδώ που τα λέμε, δεν υπάρχει άνθρωπος χωρίς σχέση που να μπορεί να σου εξηγήσει με λεπτομέρειες το λόγο για τον οποίο είναι μόνος.

Υπάρχουν βέβαια και εκείνοι, οι οποίοι θεωρούν την ερώτηση ως ένα έμμεσο κοπλιμέντο, κάτι σαν το «Τέτοιο χαρισματικό πλάσμα και να είναι μόνο;», ωστόσο θα πρέπει να σε ενημερώσω ότι σχεδόν πάντα έχουν τα αντίθετα αποτελέσματα.

Οπότε, την επόμενη φορά που θα θελήσεις να κάνεις την συγκεκριμένη ερώτηση, προσπάθησε κάπως να καταπιεστείς, μπας και δεις και δεύτερο ραντεβού.

epirusblog.gr
5 of 5
Αυτή είναι η ερώτηση που δεν πρέπει να κάνεις ποτέ στο πρώτο ραντεβού
epirusblog.gr
5 of 5
ενδιαφέροντα 8683020536138860156
Σχόλια

Τα καλύτερα

item