Πρέβεζα: Νέος οικίσκος εγκαταστάθηκε στο Νοσοκομείο – Ποια θα είναι η χρησιμότητα του; Πρέβεζα: Νέος οικίσκος εγκαταστάθηκε στο Νοσοκομείο – Ποια θα είναι η χρησιμότητα του; | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Πρέβεζα: Νέος οικίσκος εγκαταστάθηκε στο Νοσοκομείο – Ποια θα είναι η χρησιμότητα του;

Ένας νέος μεγάλος οικίσκος τοποθετήθηκε σήμερα το μεσημέρι στην είσοδο του Γενικού Νοσοκομείου Πρέβεζας.

Γύρω στις 13:00 το μεσημέρι ξεκίνησε η “επιχείρηση” εγκατάστασης του νέου οικίσκου και χρειάστηκαν περίπου 2 ώρες για την πλήρη συναρμολόγηση του από ειδικό συνεργείο.

Η προμήθεια του οικίσκου έγινε με την συνδρομή της Περιφέρειας Ηπείρου και σύμφωνα με παλαιότερες δηλώσεις του Διοικητή του Νοσοκομείου Πρέβεζας Δημήτρη Σκανδάλη, σε αυτόν θα φιλοξενούνται πλέον ενοποιημένες όλες οι εμβολιαστικές γραμμές.

Ο νέος οικίσκος μεγέθους 50 τμ περίπου πρόκειται να συμβάλει σημαντικά στην καλύτερη λειτουργία γενικότερα του Νοσοκομείου, αλλά και στη συνεχή και απρόσκοπτη λειτουργία του εμβολιαστικού προγράμματος κατά του κορωνοϊού COVID-19.

Αξίζει να θυμίσουμε ότι, σύμφωνα με πρόσφατες αναφορές του γενικού γραμματέα Πρωτοβάθμιας Φροντίδας, Μάριου Θεμιστοκλέους, η Πρέβεζα ανήκει στις 10 περιοχές της χώρας με τη μεγαλύτερη εμβολιαστική κάλυψη.


epirusblog.gr
5 of 5
Πρέβεζα: Νέος οικίσκος εγκαταστάθηκε στο Νοσοκομείο – Ποια θα είναι η χρησιμότητα του;
epirusblog.gr
5 of 5
Πρεβεζα 3440322359415048077
Σχόλια
item