Βάσω Λασκαράκη για Λευτέρη Σουλτάτο: «Όταν τον γνώρισα, είχα πολλές ανασφάλειες, πολλές αγωνίες. Δεν κοιμόμουνα»

Η Βάσω Λασκαράκη το μεσημέρι της Παρασκευής βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη

Η γνωστή ηθοποιός, μεταξύ άλλων, μίλησε για τη σχέση της με τον Λευτέρη Σουλτάτο ενώ αποκάλυψε και τους προβληματισμούς που είχε στην αρχή της σχέσης τους.

«Οι άνθρωποι συναντιούνται τις στιγμές που πρέπει να συναντηθούνε. Τα πράγματα με οδηγούν σε αυτό γιατί μου το δείχνει η ζωή. 

Τι θα γινόταν αν συναντιόμαστε δέκα χρόνια πριν ή μετά; Αυτός ήταν ο κατάλληλος άνθρωπος, την κατάλληλη στιγμή» εξήγησε για την γνωριμία και τη συμβίωση με τον σύντροφό της.

Η Ελένη Μενεγάκη στη συνέχεια της συνέντευξης ρώτησε τη Βάσω Λασκαράκη αν την περίοδο που γνώρισε τον Λευτέρη Σουλτάτο ήταν έτοιμη να πάει παρακάτω, με εκείνη να απαντάει: «Δεν ξέρω εάν ήμουν έτοιμη. 

Τότε θεωρούσα ότι δεν ήμουν έτοιμη. Είχα πολλές ανασφάλειες, δεν κοιμόμουν, όλα μου φαινόντουσαν ύποπτα. 

Αλλά κάποια στιγμή έγινε αυτό το ότι θα το αφήσω να με πάει και όπου με πάει. Όταν αποφασίζεις ότι τα λάθη συμβαίνουν για να σε πηγαίνουν παρακάτω και όχι για να τιμωρείς τον εαυτό σου, είναι όλα πιο εύκολα».

Για το ενδεχόμενο να μην προχωρούσε της ζωή της μετά το διαζύγιο με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη είπε: «Ναι το είχα σκεφτεί, γιατί δεν ήθελα να μπω σε διαδικασίες δοκιμών γιατί μου φαινόταν ταλαιπωρία ατέρμονη».

epirusblog.gr
5 of 5
Βάσω Λασκαράκη για Λευτέρη Σουλτάτο: «Όταν τον γνώρισα, είχα πολλές ανασφάλειες, πολλές αγωνίες. Δεν κοιμόμουνα»
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 978045751327834027
item