Παυλίνα Βουλγαράκη: «Με το επίθετο που έχω πολλοί έλεγαν ή είναι τρελή ή έχει αγνοία κίνδυνου»


Στη Δανάη Μπάρκα μίλησε η Παυλίνα Βουλγαράκη, με αφορμή την κυκλοφορία του νέου της άλμπουμ με τίτλο «Ηλιαχτίδα».

Η νεαρή ερμηνεύτρια και κόρη του πρώην υπουργού της Νέας Δημοκρατίας, Γιώργου Βουλγαράκη μίλησε στο «Πάμε Δανάη» για την οικογένεια της, την έμπνευση της και τις χρυσές της συνεργασίες.

«Ήθελα να έχω εάν χαρτζιλίκι όσο σπούδαζα πήγα σε μια οντισιόν και το εάν έφερε το άλλο», ανέφερε η Παυλίνα Βουλγαράκη για το μουσικό της ξεκίνημα.

Όσον αφορά στην ιστορία της οικογένειάς της και τον πατέρα της Γιώργο Βουλγαράκη είπε: «Δεν έχω προσδοκίες. 

Μπήκα σε εάν εναλλακτικό χώρο με το επίθετο που έχω και πάρα πολλοί έλεγαν η είναι τρελή η έχει αγνοία κίνδυνου.  Πέρασα φάση που ένιωθα αδικημένη δεν μπορούσα να καταλάβω πως μπορεί να σχετίζεται οτιδήποτε άλλο εκτός από εμένα με μένα».

Σε άλλο σημείο της συνέντευξής της, η Παυλίνα Βουλγαράκη σημείωσε πως «Όταν οι άνθρωποι δεν σέβονται τα όρια γίνομαι έξαλλη».

Δες όλη τη συνέντευξη στο παρακάτω βίντεο:

Η Παυλίνα Βουλγαράκη μόλις κυκλοφόρησε το νέο ολοκληρωμένο άλμπουμ της «Ηλιαχτίδα», ένα ώριμο μπουκέτο 11 τραγουδιών.

Τα πέντε από αυτά είναι εντελώς καινούργια, ενώ τα υπόλοιπα («Αυτό Ήταν Όλο», «Καμία Ψυχή», «Πώς Συνεχίζεται Η Ζωή», «Δεν Είπες Κάτι», κ.λπ.) ήδη αγαπημένα και καταξιωμένα στη συνείδηση του κοινού που παρακολουθεί την ξεχωριστή δισκογραφική πορεία της.

Για την πρώτη παρουσίαση του άλμπουμ «Ηλιαχτίδα», η Παυλίνα Βουλγαράκη και η Cobalt Music, επέλεξαν τον πιο πρωτότυπο και διαδραστικό τρόπο, με ένα μοναδικό livestreaming στο #1 κανάλι του ελληνικού YouTube, που φιλοξενήθηκε στο στούντιο της Digital Minds, εκμεταλλευόμενο τα πιο σύγχρονα τεχνικά μέσα.

epirusblog.gr
5 of 5
Παυλίνα Βουλγαράκη: «Με το επίθετο που έχω πολλοί έλεγαν ή είναι τρελή ή έχει αγνοία κίνδυνου»
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 4588776559371417185
item