Η κοπέλα του Νικ Κύργιου πόσταρε μια φωτό του με μια άλλη γυναίκα στο κρεβάτι -Την απάτησε και τον «καρφώνει» [εικόνα]

Την αποκάλυψη πως ο σύντροφός της, ο γνωστός τενίστας Νικ Κύργιος, την απατά, έκανε η σύντροφός του, με αποτέλεσμα να ειπωθούν βαριές κουβέντες και να καταλήξουν να περάσουν την καραντίνα σε χωριστά δωμάτια στην Αυστραλία.

Όλα ξεκίνησαν όταν η σύντροφος του Κύργιου, Κιάρα Πάσαρι, κατηγόρησε τον τενίστα πως την απάτησε, και μοιράστηκε μια φωτογραφία στο Instagram που φέρεται να τον δείχνει στο κρεβάτι με μία «γυμνή γυναίκα».

Ακολούθησε μια λεκτική διαμάχη μεταξύ του ζευγαριού στη σουίτα όπου έμεναν, στην Αδελαΐδα της Αυστραλίας, με την αστυνομία τελικά να αναγκάζεται να τους χωρίσει και να μένουν πλέον σε διαφορετικά δωμάτια.

To ζευγάρι υποτίθεται πως περνούσε μαζί την καραντίνα σε ξενοδοχείο στην Αυστραλία, όταν η κοπέλα του δημοσίευσε μια φωτογραφία που δείχνει ότι την απατά

Εκπρόσωπος της αστυνομίας της Νότιας Αυστραλίας επιβεβαίωσε το περιστατικό στην «Daily Mail», λέγοντας: «Το απόγευμα της Πέμπτης 7 Οκτωβρίου, η αστυνομία ειδοποιήθηκε για μια λεκτική διαμάχη μεταξύ δύο ενοίκων σε ένα ξενοδοχείο. Διεξήχθη έρευνα, δεν διαπιστώθηκαν αδικήματα και τα δύο μέρη θα περάσουν τώρα το υπόλοιπο της καραντίνας τους σε ξεχωριστά δωμάτια».

Η φωτογραφία που «ξεσκέπασε» την απιστία του Νικ Κύργιου

Όλο αυτό ξεκίνησε κατά τη διάρκεια ερωταπαντήσεων στο Instagram, όταν η Πάσαρι ρωτήθηκε από έναν θαυμαστή: «Τι συνέβη εκείνο το μοιραίο βράδυ στο νυχτερινό κέντρο 161;». Επρόκειτο για περιστατικό κατά το οποίο ο Νικ Κύργιος φέρεται να πάρταρε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες τον Φεβρουάριο.

«Αυτό το γυμνό κορίτσι μαζί του δεν είμαι εγώ», έγραψε η σύντροφος του Νικ Κύργιος

Η κοπέλα απάντησε αναρτώντας μία φωτογραφία του γυμνόστηθου Κύργιου, ο οποίος είναι ξαπλωμένος στο κρεβάτι, προσθέτοντας στη λεζάντα: «Εκείνο το γυμνό κορίτσι στο κρεβάτι μαζί του δεν είμαι εγώ, παρεμπιπτόντως… Ελπίζω ότι αυτό ξεκαθαρίζει τα πάντα».

Ένας άλλος θαυμαστής ρώτησε αργότερα την Πάσαρι εάν είναι ακόμα σε καραντίνα μαζί με τον Κύργιο, αλλά εκείνη αποκάλυψε πως είχαν χωριστεί σε διαφορετικά δωμάτια από την αστυνομία, έπειτα από καβγά.

Αντάλλαξαν βαριές κουβέντες σε μηνύματα

Σε μια σειρά από μηνύματα που αντάλλαξαν και τα οποία η Πάσαρι μοιράστηκε στο Instagram, το ζευγάρι συμφώνησε να μη ζουν πλέον μαζί. «Μπορείς να πάρεις τα πράγματά σου από το σπίτι μου;» γράφει ένα μήνυμα, με ένα άλλο να προτείνει πως το laptop που μοιράζονταν θα έπρεπε να επιστραφεί.

Η Πάσαρι έκανε επίσης μια σειρά από εκρηκτικούς ισχυρισμούς, που δεν μπορούν να δημοσιευθούν για νομικούς λόγους, γράφει η «Mirror».

Αυτό φαίνεται πως είναι το τελευταίο κεφάλαιο στην ταραχώδη ιστορία αγάπης του ζευγαριού, καθώς ο ίδιος ο Κύργιος έχει αποκαλύψει πως αλλάζει κοπέλα κάθε εβδομάδα.

epirusblog.gr
5 of 5
Η κοπέλα του Νικ Κύργιου πόσταρε μια φωτό του με μια άλλη γυναίκα στο κρεβάτι -Την απάτησε και τον «καρφώνει» [εικόνα]
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 1311095124199329330
item