Θεσσαλονίκη: Τρεις γυναίκες έχασαν τη ζωή τους από κορωνοϊό στην αδελφότητα -Ανεμβολίαστες οι περισσότερες μοναχές Θεσσαλονίκη: Τρεις γυναίκες έχασαν τη ζωή τους από κορωνοϊό στην αδελφότητα -Ανεμβολίαστες οι περισσότερες μοναχές | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Θεσσαλονίκη: Τρεις γυναίκες έχασαν τη ζωή τους από κορωνοϊό στην αδελφότητα -Ανεμβολίαστες οι περισσότερες μοναχές

Νέες λεπτομέρειες γύρω από το θάνατο της 62χρονης γυναίκας που ήταν μέλος αδελφότητας στη Θεσσαλονίκη που θεωρείται προπύργιο αρνητών.

Όπως αναφέρει ο ιστότοπος της εφημερίδας Μακεδονία η 62χρονη δεν ήταν η μόνη από την αδελφότητα που έχασε τη ζωή της από κορωνοϊό. Το τελευταίο δεκαήμερο τη ζωή τους έχασαν τρεις γυναίκες.

Στις 29 Σεπτεμβρίου έχασε τη ζωή της μια 82χρονη γυναίκα και την περασμένη Τετάρτη 6 Οκτωβρίου μια 78χρονη. Σήμερα έγινε γνωστός ο θάνατος μιας 62χρονης γυναίκας που κατέληξε χθες από κορωνοϊό.

Σύμφωνα με το makthes.gr η 62χρονη χθες παρουσίασε ραγδαία επιδείνωση στην υγεία της και κατέληξε. Άφησε την τελευταία της πνοή μέσα στην μονή, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες αρνιόταν κατηγορηματικά να μεταφερθεί σε νοσοκομείο.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι υπάρχουν ακόμη τρία κρούσματα στην αδελφότητα στην οποία διαμένουν 17 γυναίκες εκ των οποίων 11 είναι ανεμβολίαστες.

Η αδελφότητα θα παραμείνει κλειστή όπως αναφέρει και χαρτί που έχει θυροκολληθεί.

epirusblog.gr
5 of 5
Θεσσαλονίκη: Τρεις γυναίκες έχασαν τη ζωή τους από κορωνοϊό στην αδελφότητα -Ανεμβολίαστες οι περισσότερες μοναχές
epirusblog.gr
5 of 5
κοινωνία 2704213412343486030
Σχόλια
item