Η Έμιλι Ραταϊκόφσκι κατηγορεί γνωστό τραγουδιστή για σεξουαλική παρενόχληση (βίντεο)

Η Έμιλι Ραταϊκόφσκι, κατηγορεί τον γνωστό τραγουδιστή Ρόμπιν Θικ (Robin Thicke) για σεξουαλική παρενόχληση κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων του βιντεοκλίπ του τραγουδιού «Blurred Lines» το 2013.

Το μοντέλο και ηθοποιός γράφει στο νέο της βιβλίο με τίτλο «My Body» -δημοσιεύματα του οποίου κοινοποιήθηκαν στη Sunday Times- ότι ο τραγουδιστής τριγυρνούσε συνεχώς μεθυσμένος στο πλατό και της έπιασε το στήθος.

«Ξαφνικά αισθάνθηκα ένα χέρι να με αγκαλιάζει και να μου αγγίζει το στήθος. Τραβήχτηκα. Με κοίταξε με ένα ανόητο ύφος. Δεν έδωσα συνέχεια τότε. Ήταν μεθυσμένος, η σκηνοθέτις σταμάτησε το γύρισμα και με ρώτησε αν ήμουν εντάξει. 

Ξαναδοκιμάσαμε να συνεχίσουμε και τότε με τα δύο του χέρια με ξανάπιασε από το στήθος. Τραβήχτηκα απότομα και ούρλιαξα: "Τέλος. Σταματάμε το γύρισμα. Αν δε ξεμεθύσει ο μ…ς δεν επιστρέφω ξανά στο πλατό"».


Ωστόσο, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Ραταϊκόφσκι καταγγέλει ότι έχει πέσει θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης. 

Σ' ένα άρθρο του New York Magazine, με τίτλο «Buying Myself Back - When does a model own her own image?», το μοντέλο και ηθοποιός είχε αποκαλύψει ότι ο φωτογράφος Jonathan Leder της επιτέθηκε σεξουαλικά έπειτα από μια γυμνή φωτογράφιση το 2012. 

Η 29χρονη καλλονή εξομολογήθηκε πως ταξίδεψε στο σπίτι του Leder στη Νέα Υόρκη για μια φωτογράφιση, κατόπιν σύστασης της πρώην μανατζέρ της. Το μοντέλο περιέγραψε βήμα βήμα τη βραδιά και τα συναισθήματά της, ενώ παραδέχθηκε ότι ήπιε πολλά ποτήρια κόκκινο κρασί με αποτέλεσμα να μεθύσει αρκετά.

Μετά τη μαραθώνια φωτογράφιση και ενώ ο Leder της έδειξε μέχρι και γυμνές πολαρόιντ της συντρόφου του, κάθισαν στον καναπέ τυλιγμένοι με μια κουβέρτα και εκείνος άρχισε να τη ρωτά για τους φίλους της και να την κοιτάζει ενώ έτριβε το ένα πόδι πάνω στο άλλο για να ζεσταθεί. 

Η συνέχεια του περιστατικού ήταν θολή και η Ραταϊκόφσκι είπε ότι της επιτέθηκε σεξουαλικά. Εκείνη αντέδρασε και εκείνος σηκώθηκε ξαφνικά και έφυγε γρήγορα, ανεβαίνοντας τις σκάλες στο σκοτάδι.

Την επόμενη μέρα, σύμφωνα με την περιγραφή του μοντέλου, ξύπνησε και πήρε το τρένο της επιστροφής για το σπίτι της. Χρόνια αργότερα, σύμφωνα με το Page Six, οι φωτογραφίες που τράβηξε ο Leder δημοσιεύτηκαν σε ένα βιβλίο, παρόλο που η Ραταϊκόφσκι ισχυρίζεται ότι ο Leder και η Imperial Publishing δεν είχαν κανένα δικαίωμα να χρησιμοποιήσουν το υλικό με αυτόν τον τρόπο, γιατί η ίδια δεν είχε συναινέσει γραπτώς. Άλλη μια φορά που η εικόνα της χρησιμοποιήθηκε παρά τη θέλησή της.

Το βιβλίο ξεπούλησε, εκείνη δεν πήρε ούτε δολάριο και η μήνυση κατά της Imperial Publishing ήταν πανάκριβη για το μοντέλο. Σύμφωνα με τη Ραταϊκόφσκι ο Leder κυκλοφόρησε τρία βιβλία με τις φωτογραφίες της και έβγαλε απίστευτα χρήματα από τις επανεκδόσεις εκείνων των πολαρόιντ.


epirusblog.gr
5 of 5
Η Έμιλι Ραταϊκόφσκι κατηγορεί γνωστό τραγουδιστή για σεξουαλική παρενόχληση (βίντεο)
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 3524305950990916857
item