Χρήστος Φερεντίνος: Εθεάθη παρέα με γοητευτική νεαρή ηθοποιό!

Τον παρουσιαστή Χρήστο Φερεντίνο απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός σε γνωστό εμπορικό κέντρο των βορείων προαστίων παρέα ε γοητευτική νεαρή ηθοποιό. Ο λόγος για την Μελίνα Σπετσιέρη.

Οι δυο τους απήλαυσαν τη βόλτα τους και τα ψώνια τους στα μαγαζιά. Τόσο ο Χρήστος Φερεντίνος όσο και η Μελίνα Σπετσιέρη έδειχναν να απολαμβάνουν ο ένας την παρέα του άλλου.

Μετά τον χωρισμό του με τη Σοφία Παυλίδου ο Χρήστος Φερεντίνος προσπαθεί να κρατάει τη προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Ποια όμως είναι η όμορφη Μελίνα;

Έκανε το τηλεοπτικό της ντεμπούτο ως ηθοποιός σε ηλικία 14 ετών, όταν έπαιξε ως Δανάη, την κόρη της Χριστίνας Λουκάκου (Μυρτώ Αλικάκη), στην κωμική σειρά του Alpha «Ο Άγγελος Μου ο Διάβολος Μου» (2008).


Δύο χρόνια αργότερα, υποδύεται την κόρη του πρώην συντρόφου της Δήμητρας Ματσούκας στην κοινωνική σείρα του Mega Κούκλες. Μαθήτρια ακόμα της τρίτης λυκείου, υποδύεται την Στέλλα Βασιλιά, τη δεύτερη κόρη του Μάρκου (Κώστας Κόκλας), στη δημοφιλή σειρά του Mega Οι Βασιλιάδες (2012-2013). Αργότερα συμμετάσχει στην σειρά του Ant1 Αν Ήμουν Πλούσιος όπου υποδύεται την Ξένια κόρη της Μονικας (Μπέσυ Μάλφα). Το 2020 κάνει ένα guest στην σειρά του Ant1 Ήλιος στον ρόλο της Μάρθας.

Πηγή φωτογραφιών: NDP photo agency

epirusblog.gr
5 of 5
Χρήστος Φερεντίνος: Εθεάθη παρέα με γοητευτική νεαρή ηθοποιό!
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 5735161618997947694
item