Κάποια άλλη: Δείτε πως ήταν η Ζέτα Μακρυπούλια πριν τις πλαστικές επεμβάσεις (βίντεο-φωτο) Κάποια άλλη: Δείτε πως ήταν η Ζέτα Μακρυπούλια πριν τις πλαστικές επεμβάσεις (βίντεο-φωτο) | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Κάποια άλλη: Δείτε πως ήταν η Ζέτα Μακρυπούλια πριν τις πλαστικές επεμβάσεις (βίντεο-φωτο)

Η Ζέτα Μακρυπούλια μπορεί τώρα να είναι μια από τις πιο εντυπωσιακές γυναίκες της ελληνικής showbiz, ωστόσο πριν από κάποια χρόνια η εικόνα της δεν είχε καμία σχέση με τη σημερινή.

Σε φωτογραφία που βλέπετε, 20 ετών παλιά, είναι εντυπωσιακή η διαφορά.

Διάφορα δημοσιεύματα που κυκλοφορούν λοιπόν, γράφουν πως πείραξε και τα χείλη της αλλά και τη μύτη της. 

Το σχόλιο για τις πλαστικές της Μακρυπούλια που την ενόχλησε

Καλεσμένη στις «Μύγες» στην εκπομπή The 2night show είχε βρεθεί στις 10/10/2019 η Ζέτα Μακρυπούλια και η συνάντησή τους δεν ήταν τόσο απολαυστική για την παρουσιάστρια - ηθοποιό.

Αφού αρχικά την ρώτησαν με ποιον θα απατούσε τον Μιχάλη Χατζηγιάννη και άλλα άβολα περί προτιμήσεων της για επώνυμους άνδρες, οι «Μύγες» αποκάλεσαν, μεταξύ άλλων, την παρουσιάστρια και ηθοποιό, «ξινή», ενώ έκαναν χιούμορ με παλιότερη δήλωσή της σχετικά με τις πλαστικές επεμβάσεις χαρακτηρίζοντας την «τραβηγμένη» ενώ την ρώτησαν αν η δήλωση ότι δεν έχει κάνει ποτέ πλαστικές επεμβάσεις είναι τόσο τραβηγμένη όσο και η ίδια.

Μάλιστα, της έβαλαν μια φωτογραφία της από τα παλιά, λέγοντας ότι δεν έχει καμία σχέση το τότε με το σήμερα.

Μετά από όλα αυτά, η Ζέτα κάπως ενοχλημένη παρόλο που ήξερε ότι έκαναν πλάκα τους έβαλε στη θέση τους εξηγώντας ότι:

«Οι βασικοί κανόνες της κωμωδίας είναι να γελάνε οι άλλοι με τα αστεία σας, όχι εσείς που τα λέτε. Οπότε μην κάνετε σαν τους τρελούς, αφήστε εμάς να γελάσουμε».epirusblog.gr
5 of 5
Κάποια άλλη: Δείτε πως ήταν η Ζέτα Μακρυπούλια πριν τις πλαστικές επεμβάσεις (βίντεο-φωτο)
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 3496727332676773665
Σχόλια
item