Γιάννενα: Χειμερινό ωράριο λειτουργίας για το κοινό της Ζωσιμαίας Δημόσιας Κεντρικής Ιστορικής Βιβλιοθήκης Ιωαννίνων Γιάννενα: Χειμερινό ωράριο λειτουργίας για το κοινό της Ζωσιμαίας Δημόσιας Κεντρικής Ιστορικής Βιβλιοθήκης Ιωαννίνων | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Γιάννενα: Χειμερινό ωράριο λειτουργίας για το κοινό της Ζωσιμαίας Δημόσιας Κεντρικής Ιστορικής Βιβλιοθήκης Ιωαννίνων

Στο πλαίσιο του περιορισμού της διασποράς του covid-19, σύμφωνα με το Ειδικό Σχέδιο τηςΖωσιμαίας Δημόσιας Κεντρικής Ιστορικής Βιβλιοθήκης Ιωαννίνων, σε εφαρμογή του Εσωτερικού Οδηγού Λειτουργίας της ( 6/3-3-2005 θέμα 1ο) Απόφασης του Εφορευτικού Συμβουλίου της, από τηνΠέμπτη 07 Οκτωβρίου 2021, ισχύει για το κοινό το χειμερινό ωράριο λειτουργίας, ως εξής:

Δευτέρα και Τετάρτη : 12.30-19.30
Τρίτη, Πέμπτη και Παρασκευή : 08.00-14.30\

Ο δανεισμός των βιβλίων γίνεται με προκράτηση στο e-mail zosimaialib@sch.gr και κατόπιν αναζήτησης (από το Μέλος) στον κατάλογο της Ζωσιμαίας.

Η χρήση των Αναγνωστηρίων, αποκλειστικά για το υλικό της Βιβλιοθήκης, γίνεται με σειρά προτεραιότητας και προκράτηση στο τηλέφωνο της Γραμματείας 2651 0 72863, με τους όρους που μέχρι σήμερα ισχύουν και περιορισμό χρόνου 1 ώρα/χρήστη.

Η έκδοση νέας κάρτας Μέλους πραγματοποιείται με αποστολή e-mail στο zosimaialib@sch.gr, όπου θα επισυνάπτεται η Αίτηση και αντίγραφο του Δελτίου Α.Τ. του αιτούντος, για λόγους ταυτοποίησης και με κάθε δέσμευση τήρησης του Νόμου περί Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Η παραλαβή της νέας κάρτας,με αυτοπρόσωπη παρουσία, καθορίζεται σε ημέρα και ώρα, από τη Βιβλιοθήκη.

Επιστροφές δανεισμένων τεκμηρίων γίνονται-ανεξαρτήτως ημέρας και ωραρίου-στη θυρίδα επιστροφής βιβλίων, αριστερά της Κεντρικής Εισόδου.

Η χρήση του Δημοσίου Κέντρου Πληροφόρησης δεν είναι προς το παρόν δυνατή.

Κατά την είσοδο στο χώρο της Ζωσιμαίας επιβάλλεται η απολύμανση των χεριών και η χρήση προστατευτικής μάσκας καθ’ όλη τη διάρκεια της παραμονής στο χώρο, καθώς και η τήρηση της απόστασης του 1,5 μέτρου καθ’ όλη τη διάρκεια της συνδιαλλαγής.

Περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα της Γραμματείας, στην ιστοσελίδα της Ζωσιμαίας και στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης.

epirusblog.gr
5 of 5
Γιάννενα: Χειμερινό ωράριο λειτουργίας για το κοινό της Ζωσιμαίας Δημόσιας Κεντρικής Ιστορικής Βιβλιοθήκης Ιωαννίνων
epirusblog.gr
5 of 5
Ιωάννινα 667768021334629052
Σχόλια
item