Χριστοδουλάκης: Με σεβασμό στην ιστορία του ΠΑΣΟΚ και την Φώφη Γεννηματά θα δώσω μάχη ως Γραμματέας του κόμματος Χριστοδουλάκης: Με σεβασμό στην ιστορία του ΠΑΣΟΚ και την Φώφη Γεννηματά θα δώσω μάχη ως Γραμματέας του κόμματος | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Χριστοδουλάκης: Με σεβασμό στην ιστορία του ΠΑΣΟΚ και την Φώφη Γεννηματά θα δώσω μάχη ως Γραμματέας του κόμματος

Ο Γραμματέας της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του Κινήματος Αλλαγής Μανώλης Χριστοδουλάκης, ξεκαθαρίζει ότι θα «δώσει μάχη» ως γραμματέας του κόμματος. 

Ο κ. Χριστοδουλάκης, σε δήλωσή του, κάνει λόγο για κρίσιμες στιγμές που περνάει η Παράταξη και ότι ο ίδιος «με σεβασμό στην ιστορία του ΠΑΣΟΚ, στις μάχες του Κινήματος Αλλαγής και την Πρόεδρο Φώφη Γεννηματά και τον δικό της αγώνα ζωής» θα δώσει μάχη ως γραμματέας του κόμματος. 

Υπενθυμίζεται ότι πληροφορίες ανέφεραν πως ο κ. Χριστουδουλάκης θα έθετε υποψηφιότητα για την ηγεσία.

Αναλυτικότερα:

«Η παράταξη περνάει κρίσιμες στιγμές. Και η παράταξη είναι πάνω από όλους και από όλα. Ο καθένας ζυγίζει τις επιλογές του και τις αποφάσεις του με τον δικό του κώδικα ηθικής, συνέπειας και αξιών. 

Όμως αυτό που δεν είναι υπό διαπραγμάτευση, είναι η ανάγκη ο χώρος να παραμείνει συγκροτημένος, ενιαίος, εκπέμποντας μήνυμα σοβαρότητας, εξωστρέφειας και αξιοπιστίας.

Ως Γραμματέας του κόμματος, θα δώσω με όλες μου τις δυνάμεις τη μάχη αυτή. Θεσμικά και υπερβατικά. Με σεβασμό στην ιστορία του ΠΑΣΟΚ, στις μάχες του Κινήματος Αλλαγής. Με σεβασμό στην Πρόεδρο Φώφη Γεννηματά και τον δικό της αγώνα ζωής».

epirusblog.gr
5 of 5
Χριστοδουλάκης: Με σεβασμό στην ιστορία του ΠΑΣΟΚ και την Φώφη Γεννηματά θα δώσω μάχη ως Γραμματέας του κόμματος
epirusblog.gr
5 of 5
πολιτική 6031363506484560749
Σχόλια
item