Τα πράγματα που αλλάζουν σε μία σχέση με το πέρασμα του χρόνου Τα πράγματα που αλλάζουν σε μία σχέση με το πέρασμα του χρόνου | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Τα πράγματα που αλλάζουν σε μία σχέση με το πέρασμα του χρόνου

Όσο πιο πολύ περνάει ο καιρός σε μία σχέση τόσο θα βλέπεις πράγματα να αλλάζουν, είτε προς το καλύτερο είτε προς το χειρότερο, αν και συνήθως δυστυχώς ισχύει το δεύτερο. 

Πάντα στην αρχή που είμαστε στα μέλια, φροντίζουμε να κερδίζουμε καθημερινά το ενδιαφέρον του συντρόφου μας και φυσικά εκείνος το δικό μας.

Οπότε στην ουσία αισθανόμαστε άνετα και βγάζουμε τον πραγματικό μας εαυτό μετά από τον πρώτο χρόνο σχέσης, όπου παύουμε πλέον να σκεφτόμαστε την κάθε μας κίνηση. Τι το διαφορετικό συμβαίνει όμως τότε;

1. Η προετοιμασία

Στην αρχή θέλεις να είσαι τέλεια και έτσι αρχίζεις να ετοιμάζεσαι ώρες πριν το ραντεβού. Στην πορεία, επειδή ο άλλος θα σε έχει δει και στα πιο κουρασμένα σου και θα θέλεις λιγότερο χρόνο. Αφού του αρέσεις, όπως είσαι.

2. Αγκαλίτσες στον ύπνο

Στην αρχή θα κοιμάστε συνέχεια αγκαλιά! Αλλά με τον καιρό, και λόγω ζέστης και άνεσης θα το αλλάξετε αυτό. Δε σημαίνει κάτι για τη σχέση σας.

3. Το φαγητό

Στην αρχή μπορεί να είναι λίγο παράξενο, αλλά στη συνέχεια θα είστε τελείως άνετη ο ένας με τον άλλο και θα τρώτε μαζί σαν καλοί σύντροφοι.

4. Η επικοινωνία

Με τον καιρό θα αποκτήσετε τους δικούς σας κώδικες και θα έρθετε αρκετά κοντά. Ένα νεύμα θα σημαίνει πολλά και τότε η σχέση σου θα είναι στα καλύτερά της.

5. Ειλικρίνεια

Θα χτίσεις γέφυρες και δεσμούς στη διάρκεια της σχέσης σου και έτσι θα είστε πολύ ειλικρινής ο ένας απέναντι στον άλλο!

6. Σεξ

Η σωματική επαφή θα γίνει ακόμα καλύτερη από ότι στην αρχή. Θα είστε πιο άνετοι και θα μπορείτε να λέτε ακριβώς τι σας αρέσει στο σεξ!

7. Πώς νιώθεις

Με όλα τα παραπάνω θα έχεις χτίσει έναν ισχυρό δεσμό που θα σου επιτρέπει να εκφράσεις ακριβώς πώς νιώθεις ανά πάσα στιγμή.

8. Η διάθεσή σου

Στην αρχή όλα θα είναι τέλεια και υπέροχα. Μετά, θα μπουν και οι πρώτες δυσκολίες, που είτε θα σας φέρουν ακόμη πιο κοντά, είτε θα σας απομακρύνουν και θα οδηγήσουν στον χωρισμό σας.

9. Η εμπιστοσύνη

Μετά από τόσο καιρό με τον σύντροφό σου έχεις αρχίσει να χτίζεις μία μοναδική αίσθηση εμπιστοσύνης μεταξύ σας. Αν δε σου έχει δώσει και δικαιώματα για να μην τον εμπιστεύεσαι, τότε θα δεις ότι η ζήλια, η καχυποψία και ότι άλλο αρνητικό συναίσθημα, σύντομα θα εκλείψει!

epirusblog.gr
5 of 5
Τα πράγματα που αλλάζουν σε μία σχέση με το πέρασμα του χρόνου
epirusblog.gr
5 of 5
ενδιαφέροντα 6919951465171951376
Σχόλια
item