Σίσσυ Χρηστίδου για Ιωάννα Μαλέσκου: «Αυτό είναι το λάθος που έχει πληρώσει»

Ο Βαγγέλης Περρής σχολίασε το τηλεοπτικό τοπίο και τις Ελληνίδες παρουσιάστριες στην εκπομπή Χαμογέλα και Πάλι. 

Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και στην Ιωάννα Μαλέσκου, την οποία όπως δήλωσε δεν τη θεωρεί «την καλύτερη παρουσιάστρια».

«Καλά να είναι το κορίτσι της εύχομαι τα καλύτερα, αλλά δεν την θεωρώ και την καλύτερη παρουσιάστρια. Νομίζω ότι την υποδέχτηκε πολύ λάθος ο κόσμος. 

Αποθεώνεται ο τρόπος που μιλάει τα ελληνικά, αλλά δεν είναι και ο σωστός. Μου θυμίζει σαν τρόπο εκφοράς του λόγου τον Φώτη Κουβέλη…» τόνισε ο Βαγγέλης Περρής.

 

Τα λεγόμενα του δημοσιογράφου θέλησε να σχολιάσει η Σίσσυ Χρηστίδου, η οποία δήλωσε χαρακτηριστικά για την Ιωάννα Μαλέσκου: «Ο τρόπος που μιλάει η Ιωάννα Μαλέσκου είναι σωστός, μπορεί να μην είναι τηλεοπτικός.

Είναι πολύ καλά τα ελληνικά της. Να πω και εγώ τη γνώμη μου για την Ιωάννα, μιας και τη λέμε όλοι.

Αν κάνει κάποιο λάθος είναι ότι απαντάει σε όλα αυτά, απαντάει πολύ. Αυτό έχει πληρώσει. Μετά έρχεται και της απαντάει ξανά η τηλεόραση. 

Αν πάει καλά ή όχι μια εκπομπή δεν παίζει ρόλο μόνο η παρουσιάστρια, αλλά και το κανάλι τι περιθώριο σου δίνει. Εμείς παίζουμε και από άλλα κανάλια. Υπάρχει η ευελιξία να έχουμε περιεχόμενο. 

Η Ιωάννα δεν έχει μεγάλη ευελιξία. Είναι περιορισμένη στα προγράμματα του καναλιού, δεν μπορεί να κινηθεί πάρα πολύ. Επίσης ξεκινάει στις 12 που οι άλλοι εκπομπές έχουν παίξει ήδη πολλά».

epirusblog.gr
5 of 5
Σίσσυ Χρηστίδου για Ιωάννα Μαλέσκου: «Αυτό είναι το λάθος που έχει πληρώσει»
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 4283072477622279447
item