Ε.Κρεμλίδου: «Ας κοιτάξουμε πρώτα τον εαυτό μας πριν επιτεθούμε στην Ι.Τούνη ή σε οποιονδήποτε»

Η Έλενα Κρεμλίδου, κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής της συνέντευξης, στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα», μίλησε μεταξύ άλλων για το The Bachelor και για την Ιωάννα Τούνη.

Παράλληλα, τόνισε πως σε δουλειά που ήταν, την αντιμετώπιζαν σαν ένα κομμάτι κρέας.

«Το Survivor άξιζε γιατί έκανα την αυτοκριτική και την αυτοβελτίωσή μου και βρήκα τον εαυτό μου. Δεν είμαι η Έλενα ή η Μαριπόζα από το Survivor γιατί είχα καριέρα και πριν και θα έχω και μετά. Έχω νιώσει παρόμοια με την Ιωάννα Τούνη και της έχω στείλει μήνυμα συμπαράστασης», είπε αρχικά η Έλενα Κρεμλίδου.

Η Έλενα Κρεμλίδου πρόσθεσε: «Ας κοιτάξουμε πρώτα τον εαυτό μας πριν επιτεθούμε στην Ιωάννα Τούνη ή σε οποιονδήποτε. Θεωρώ απαράδεκτο και παράνομο που βγήκαν στη φόρα τα οικονομικά της. Σύμφωνα με τα νούμερα που έχω στα social media, παίρνω και τις αντίστοιχες αμοιβές».

«Έχω υπάρξει σε δουλειά που με αντιμετώπισαν σαν ένα κομμάτι κρέας. Ο Αλέξης Παππάς δεν αφήνει ευκαιρία να πάει χαμένη και δεν θα πήγαινε στο The Bachelor για λίγα χρήματα. Δεν θα πήγαινα στο The Bachelor και συμβουλεύω τα κορίτσια να μη συμμετέχουν σε αυτό το ριάλιτι», είπε επίσης η Έλενα Κρεμλίδου.

epirusblog.gr
5 of 5
Ε.Κρεμλίδου: «Ας κοιτάξουμε πρώτα τον εαυτό μας πριν επιτεθούμε στην Ι.Τούνη ή σε οποιονδήποτε»
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 7930906812064739335
item