Χαρές στην οικογένεια της Φαίης Σκορδά και του Γιώργου Λιάγκα

Μπορεί η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας να έχουν πάρει την απόφαση να τραβήξουν χωριστούς δρόμους στην προσωπική τους ζωή, ωστόσο και οι δυο έχουν θέσει από την πρώτη στιγμή σε προτεραιότητα τα δυο υπέροχα παιδιά που έχουν αποκτήσει μαζί.

Μάλιστα και οι δυο σε δηλώσεις τους μιλούν για το πόσο καλός γονιός είναι ο άλλος. Η νέα συνεργασία τους στο Πρωινό δείχνει πως οι μεταξύ τους σχέσεις είναι πολύ καλές και πως ο ένας αισθάνεται πολύ άνετα δίπλα στον άλλον.

Πριν από λίγες μέρες λοιπόν, μία μεγάλη επιτυχία ήρθε για την οικογένεια των δύο παρουσιαστών, καθώς ο ένας από τους δυο γιους τους κατάφερε να κερδίσει ένα μετάλλιο.

Η περήφανη μαμά, Φαίη Σκορδά μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μία φωτογραφία με το μετάλλιο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram για να εκφράσει την υπερηφάνεια της.

Η ανάρτηση της Φαίης Σκορδά

Φαίη Σκορδά Γιώργος Λιάγκας παιδιά

Η αποκάλυψη της Φαίης Σκορδά για το μονόπετρο και η αναφορά του Γιώργου Λιάγκα στην πρόταση γάμου

Με αφορμή τα σχόλια που έκαναν στο Πρωινό για το προχθεσινό επεισόδιο 28/10 του The Bachelor 2, η Φαίη Σκορδά έκανε μια αποκάλυψη για ένα μονόπετρο που αγόρασε στον εαυτό της πριν μερικούς μήνες. Ένα γεγονός που ο Γιώργος Λιάγκας δεν θα άφησε ασχολίαστο.

Όπως ανέφερε λοιπόν η παρουσιάστρια, σχολιάστηκε αρκετά από τους υπαλλήλους του καταστήματος που πήγε, καθώς όλοι έχουν συνηθίσει οι άνδρες να παίρνουν μονόπετρα στις γυναίκες.

«Πήγα το καλοκαίρι να πάρω ένα δαχτυλίδι για μένα, ήθελα να κάνω δώρο στον εαυτό μου. Μου λένε από το κοσμηματοπωλείο: «Καλά κυρία Σκορδά, μόνη σας θα το πάρετε αυτό το δαχτυλίδι; Τους έκανε εντύπωση που μόνη μου θα έκανα ένα δώρο για τον εαυτό μου, που συνήθως το κάνει ένας άντρας σε μία γυναίκα», είπε η Φαίη Σκορδά με τον Γιώργο Λιάγκα να σχολιάζει: «Σου έκανες πρόταση γάμου;».

Τότε η παρουσιάστρια ανέφερε στον αέρα: «Δεν είναι πρόταση γάμου. Είχα τη δυνατότητα να μου κάνω ένα δώρο. Και οι άνθρωποι που ήταν στο κοσμηματοπωλείο συζητούσαν μεταξύ τους… καλά αυτή ήρθε να πάρει δώρο στον εαυτό της».


epirusblog.gr
5 of 5
Χαρές στην οικογένεια της Φαίης Σκορδά και του Γιώργου Λιάγκα
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 7513307038166405561
item