Θεσπρωτία: Η Ν.Ε. του ΚΙΝΑΛ Θεσπρωτίας για την απώλεια της Φώφης Γεννηματά

Η Νομαρχιακή Επιτροπή του Κινήματος Αλλαγής Θεσπρωτίας αποχαιρετά με αισθήματα θλίψης, αλλά και απέραντου σεβασμού και αγάπης την Πρόεδρο του Κινήματος Φώφη Γεννηματά. 

Την πολιτικό που κόσμησε με την παρουσία της την Βουλή και εκπροσώπησε τους ψηφοφόρους της επάξια.

Την πολιτικό που έδωσε το παρόν στην τοπική αυτοδιοίκηση με επιτυχημένη θητεία ως Υπερνομάρχης Αθηνών – Πειραιώς. Την πολιτικό που θήτευσε με αποτελεσματικότητα από κρίσιμα και νευραλγικά Υπουργεία όπως τα Υπουργεία Υγείας, Εσωτερικών και Άμυνας.

Την Πρόεδρό μας, που ανέλαβε τις τύχες του ΠΑΣΟΚ στην πιο κρίσιμη περίοδο της ιστορίας του και πέτυχε να συνενώσει τον κατακερματισμένο χώρο της κεντροαριστεράς. 

Την Πρόεδρό μας που πρωτοστάτησε στην προσπάθεια ανανέωσης της προοδευτικής παράταξης με την ίδρυση του ΚΙΝΑΛ, του οποίου υπήρξε η πρώτη εκλεγμένη Πρόεδρος.

Την Πρόεδρο, που κατόρθωσε να διπλασιάσει τα εκλογικά ποσοστά του χώρου μας, στην αναμέτρηση του 2019. 

Την Πρόεδρο που ήταν πάντα παρούσα, μπροστάρης και πρωτοπόρος στις μάχες για τη δημοκρατία και την κοινωνική αλληλεγγύη, μακριά από κομματισμούς και λαϊκισμούς. Την Πρόεδρο που «έβαλε πλάτη» για να μείνει η χώρα σε σταθερή ευρωπαϊκή τροχιά το 2015.

Αποχαιρετούμε όμως και τη μητέρα, τη γυναίκα, την αγωνίστρια της ζωής Φώφη Γεννηματά. Την ώρα που λαμβάνει τη θέση που της αξίζει δίπλα στον Ανδρέα Παπανδρέου, τον πατέρα της Γιώργο Γεννηματά, την Μελίνα Μερκούρη και τόσους άλλους πολιτικούς της παράταξής μας, μια υπόσχεση πρέπει να της δώσουμε και να την τηρήσουμε ως κόρη οφθαλμού.

Το κρίσιμο προσεχές διάστημα, όλοι ενωμένοι με ψύχραιμο και καθαρό πολιτικό λόγο να αγωνιστούμε ώστε να αξιοποιήσουμε και να αναπτύξουμε ακόμη περισσότερο την μεγάλη παρακαταθήκη που μας αφήνει. 

Να μετατρέψουμε το ΚΙΝΑΛ σε πραγματικό πρωταγωνιστή της πολιτικής ζωής της χώρας.

Καλό ταξίδι Φώφη.

epirusblog.gr
5 of 5
Θεσπρωτία: Η Ν.Ε. του ΚΙΝΑΛ Θεσπρωτίας για την απώλεια της Φώφης Γεννηματά
epirusblog.gr
5 of 5
Ήγουμενίτσα 409333368838793619
item