Αρραβωνιάστηκαν η Άννα Πρέλεβιτς και ο Νικήτας Νομικός; Αρραβωνιάστηκαν η Άννα Πρέλεβιτς και ο Νικήτας Νομικός; | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Αρραβωνιάστηκαν η Άννα Πρέλεβιτς και ο Νικήτας Νομικός;

Στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» μίλησε η Άννα Πρέλεβιτς, η οποία αναφέρθηκε στη σχέση της με τον Νικήτα Νομικό, αλλά και για τις κοινές φωτογραφίες που κοινοποίησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

«Ο λόγος που δημοσίευσα τη φωτογραφία είναι γιατί νιώθω ότι κάποιες φορές ότι με έχει κάτω από τη φτερούγα του. Παλαιότερα δεν ανέβαζα φωτογραφίες, γιατί έλεγα ότι αν χωρίσω. Ούτως ή άλλως το Instagram μου είναι πιο επαγγελματικό. Έλεγα θα δημοσιεύσω φωτογραφία με τον άντρα μου. 

Αυτή τη φορά και να χωρίσω -χτύπα ξύλο- χαίρομαι τόσο πολύ που γνώρισα αυτόν τον άνθρωπο, που χαλάλι. Τον είχα ρωτήσει πριν την ανεβάσω», είπε αρχικά η Άννα Πρέλεβιτς και πρόσθεσε: «Θα ήταν ιδανικός πατέρας του παιδιού μου».

Όσον αφορά την αδερφή του συντρόφου της, Δούκισσα Νομικού, η Άννα Πρέλεβιτς ανέφερε: «Θα έκανα εκπομπή με τη Δούκισσα. Τη Δούκισσα τη θαυμάζω πολύ, είναι ένα υπέροχο πλάσμα και με συμβουλεύει κιόλας. Οπότε θα έκανα με κλειστά ματιά».  

epirusblog.gr
5 of 5
Αρραβωνιάστηκαν η Άννα Πρέλεβιτς και ο Νικήτας Νομικός;
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 5487525256926103360
Σχόλια
item