Τζένη Καζάκου: Λαμπερή εμφάνιση στην πρεμιέρα των γονιών της στο θέατρο

Υπήρξε ένα από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια του ελληνικού θεάτρου, ωστόσο το διαζύγιό τους δεν εμπόδισε τη συνεργασία τους στη δουλειά.

Η Τάνια Τρύπη κι ο Κωνσταντίνος Καζάκος που πριν το διαζύγιό του υπήρξαν ένα από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια του ελληνικού θεάτρου, αυτή τη σεζόν ανεβαίνουν μαζί στη σκηνή του Ιδρύματος Μιχάλης Κακογιάννης, καθώς πρωταγωνιστούν στην παράσταση «Άγουρα Κεράσια» του Μιχαήλ Άνθη.

Ο Κωνσταντίνος Καζάκος και η Τάνια Τρύπη, διατηρούν άριστες σχέσεις και έχουν αποκτήσει μια κόρη μαζί, την Τζένη Καζάκου.

Το βράδυ της Δευτέρας πραγματοποιήθηκε η πρεμιέρα της παράστασης με την κόρη τους αλλά και τη νυν σύντροφο του ηθοποιού, Βασιλική Μακρή, να δίνουν το παρών.

Η Τζένη Καζάκου, που είναι επίσης ηθοποιός, έκανε μια total black εμφάνιση με rock στοιχεία.

Ο γνωστός ηθοποιός έχει βρει ξανά τον έρωτα στο πρόσωπο της 23χρονης με την οποία είχε γνωριστεί σε παράσταση στο Ηρώδειο. Oι δυο τους ήρθαν κοντά κατά τη διάρκεια της παράστασης και ο έρωτας δεν άργησε να τους χτυπήσει την πόρτα, αν και έχουν σχεδόν 30 χρόνια διαφορά.

Μιλώντας στην κάμερα του Breakfast@Star, ο Κωνσταντίνος Καζάκος δήλωσε ότι είναι πολύ χαρούμενος που η παράσταση αυτή αποτελεί οικογενειακή υπόθεση, μιας και η κόρη του Τζένη Καζάκου χαρίζει τη φωνή της.

«Εννοείται ότι αισθάνομαι ασφάλεια με τον Κωνσταντίνο στη σκηνή. Έχουμε κοινούς κώδικες επικοινωνίας κι αυτό είναι υπέρ, σαφέστατα», δήλωσε από την πλευρά της η Τάνια Τρύπη.

epirusblog.gr
5 of 5
Τζένη Καζάκου: Λαμπερή εμφάνιση στην πρεμιέρα των γονιών της στο θέατρο
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 2402245345341883267
item