Τρόμος στην Πανεπιστημιούπολη με συμμορία κουκουλοφόρων που απειλεί, ξυλοκοπεί και ληστεύει νεαρούς

Στο... ραντάρ των αστυνομικών της Ασφάλειας έχει μπει εγκληματική συμμορία που δρά μέσα στην Πανεπιστημιούπολη του Ζωγράφου, με τους νεαρούς δράστες να φορούν κουκούλες και να ξυλοκοπούν τα θύματά τους, απειλώντας τους ακόμη και με μαχαίρια για να τους αρπάξουν χρήματακινητά τηλέφωνα αλλά και πορτοφόλια.

Όπως αποκαλύπτει το protothema.gr, το πρώτο περιστατικό έγινε εντός της Πανεπιστημιούπολης και ειδικότερα στο υπαίθριο πάρκινγκ της Φυσικομαθηματικής Σχολής, γύρω στις τέσσερις και μισή τα ξημερώματα της Κυριακής. 

Τέσσερις κουκουλοφόροι, ιδιαίτερα νεαροί σύμφωνα με μαρτυρίες προσέγγισαν δύο άτομα, τους απείλησαν με μαχαίρι και τους ακινητοποίησαν. Στη συνέχεια άρπαξαν ένα κινητό τηλέφωνο και 20 ευρώ από το ένα από τα δύο θύματά τους και 25 ευρώ από το άλλο.

Αντίστοιχα την ίδια ημέρα και μία ώρα αργότερα στο ίδιο σημείο η ίδια ομάδα δραστών επιτέθηκε και ξυλοκόπησε ακόμη τέσσερα άτομα (ηλικίας 18 και 20 ετών), τραυματίζοντας μάλιστα τον ένα από αυτούς. 

Οι κουκουλοφόροι άρπαξαν τέσσερα κινητά τηλέφωνα, το ποσό των 54 ευρώ και αρκετά προσωπικά αντικείμενα από τα θύματά τους.

Όλα τα θύματα κατήγγειλαν το συμβάν στην Αστυνομία, η οποία έλαβε όλες τις απαραίτητες καταθέσεις και τις περιγραφές των κακοποιών που φαίνεται πως κινούνται ανεξέλεγκτα μέσα στο Πανεπιστήμιο.

epirusblog.gr
5 of 5
Τρόμος στην Πανεπιστημιούπολη με συμμορία κουκουλοφόρων που απειλεί, ξυλοκοπεί και ληστεύει νεαρούς
epirusblog.gr
5 of 5
κοινωνία 4158551143258079556
item