Ανησυχία για την βασίλισσα Ελισάβετ: Στο νοσοκομείο μετά την ακύρωση της επίσκεψής στην Β. Ιρλανδία

Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε εκτάκτως το βράδυ της Τετάρτης η βασίλισσα Ελισάβετ περίπου ένα 24ωρο μετά την ανακοίνωση της ακύρωσης της επίσκεψής της στη Βόρεια Ιρλανδία μετά από εισήγηση των γιατρών για να ξεκουραστεί.

Όπως ανακοίνωσε το παλάτι του Μπάκιγχαμ η βασίλισσα Ελισάβετ εισήχθη στο νοσοκομείο «για προληπτικές εξετάσεις» και επέστρεψε στο Ούινδσορ την Πέμπτη.

«Ακολουθώντας την οδηγία των γιατρών της να ξεκουραστεί για ορισμένες ημέρες η βασίλισσα βρέθηκε στο νοσοκομείο το απόγευμα της Τετάρτης για ορισμένες προληπτικές εξετάσεις επιστρέφοντας στο παλάτι του Ουίνδσορ το μεσημέρι της Πέμπτης και παραμένει σε καλή διάθεση» αναφέρεται συγκεκριμένα στην ανακοίνωση του Μπάκιγχαμ.

Η 95χρονη βασίλισσα εξετάστηκε από γιατρούς στο ιδιωτικό νοσοκομείο King Edward VII που βρίσκεται στο κεντρικό Λονδίνο. Σύμφωνα με τον Guardian η εισαγωγή της στο νοσοκομείο δεν φαίνεται να σχετίζεται με τον κορονοϊό.

Όπως υπενθυμίζει η βρετανική εφημερίδα αυτή ήταν η πρώτη φορά που η βασίλισσα Ελισάβετ διανυκτέρευσε σε νοσοκομείο μετά το 2013 όταν και είχε περάσει ένα βράδυ στο ίδιο νοσηλευτικό ίδρυμα καθώς υπέφερε από γαστρεντερίτιδα.

Πηγή από το παλάτι του Μπάκιγχαμ έκανε λόγο για «προληπτική προσέγγιση» από την πλευρά των γιατρών προσθέτοντας ότι η διανυκτέρευση κρίθηκε απαραίτητη για πρακτικούς λόγους και συμπληρώνοντας ότι η βασίλισσα Ελισάβετ εργάστηκε κανονικά το απόγευμα της Πέμπτης ασκώντας «ελαφρά καθηκοντα».

Κατά την ίδια πηγή η βασίλισσα Ελισάβετ είναι απογοητευμένη που δεν της επετράπη να ταξιδέψει στη βόρεια Ιρλανδία αποδεχόμενη με απροθυμία τη συμβουλή των γιατρών της.

epirusblog.gr
5 of 5
Ανησυχία για την βασίλισσα Ελισάβετ: Στο νοσοκομείο μετά την ακύρωση της επίσκεψής στην Β. Ιρλανδία
epirusblog.gr
5 of 5
κοσμος 1924126857763404453
item