Λάμπρος Φισφής: Το δημόσιο «ευχαριστώ» στη Βίκυ Καγιά

Φέτος, παρουσιάστρια στο «Dancing With The Stars» είναι η λαμπερή Βίκυ Καγιά, ενώ ο ιδιαίτερα συμπαθής Λάμπρος Φισφής βρίσκεται στον χώρο όπου μεταβαίνουν οι celebrities για να ακούσουν τις βαθμολογίες τους.

Οι δυο τους έχουν ταιριάξει πολύ, με τα έξυπνα αστεία να μην σταματούν στο φαντασμαγορικό σόου του STAR και το μοναδικό χιούμορ του Λάμπρου Φισφή να κυριαρχεί!

Σήμερα, Τετάρτη (27/10), ο κωμικός θέλησε να ευχαριστήσει δημόσια την Βίκυ Καγιά και να της εκφράσει την αγάπη του. Δημοσίευσε, λοιπόν, μία φωτογραφία στο Instagram, όπου εμφανίζονται εκείνος και η όμορφη παρουσιάστρια στο «Dancing With The Stars».  

Όπως ήταν αναμενόμενο,  το χιούμορ του Λάμπρου Φισφή ξεχειλίξει για μία ακόμη φορά, αφού στο εν λόγω στιγμιότυπο έχει στο λαιμό του το φουλάρι Jean Paul Gautier, το οποίο του δάνεισε η Βίκυ Καγιά.

Για την ακρίβεια, πρόκειται για την ουρά του υπέροχου, μίνι, κόκκινου φορέματος που φορούσε στο δεύτερο live η παρουσιάστρια, την οποία τύλιξε ο ίδιος γύρω από το λαιμό του, έχοντας διάθεση για αστεία.

Ο Λάμπρος Φισφής έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής του: «Θέλω να ευχαριστήσω την Βίκυ Καγιά για την γενναιοδωρία της! Ποτέ μου δεν είχα φανταστεί ότι θα μου δινόταν η ευκαιρία να φορέσω φουλάρι Jean Paul Gaultier! Βίκυ να ξέρεις ότι όποτε θες να σου δανείσω κάτι δικό μου από ΖARA, μου λες».
epirusblog.gr
5 of 5
Λάμπρος Φισφής: Το δημόσιο «ευχαριστώ» στη Βίκυ Καγιά
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 6817829331538930352
item