Ελένη Βουλγαράκη: «Έχω κάνει έρωτα σε βουνό» Ελένη Βουλγαράκη: «Έχω κάνει έρωτα σε βουνό» | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Ελένη Βουλγαράκη: «Έχω κάνει έρωτα σε βουνό»

Απαντήσεις για την ερωτική ζωή της έδωσε η Ελένη Βουλγαράκη, η οποία φιλοξενήθηκε από τον Θέμη Γεωργαντά το βράδυ της Παρασκευής. 

Η Ελένη Βουλγαράκη, μπήκε στο εξομολογητήριο του Θέμη Γεωργαντά και δε δίστασε καθόλου να απαντήσει στις καυτές ερωτήσεις του. Εύστροφη και ετοιμόλογη, έλυσε όλες τις απορίες του Θέμη, από το αν θεωρεί τον εαυτό της κουτσομπόλα μέχρι το αν έχει υπάρξει τρίτο πρόσωπο σε σχέση.

Μέσα σε όλα, λοιπόν, η Ελένη Βουλγαράκη προχώρησε σε μια παραδοχή γύρω από το sexting καθώς και μια αποκάλυψη για την ερωτική συνεύρεση που είχε σε δημόσιο χώρο.

«Ναι έχω κάνει sexting. Έχω στείλει φωτογραφία μου αλλά με κομμένο κεφάλι γιατί έχω στο μυαλό μου, «και αν γίνει μια στραβή;». Αποκαλυπτική, αλλά όχι τελείως γυμνή» δήλωσε χαρακτηριστικά η καλλονή παρουσιάστρια και πρώην παίκτρια του J2US.

«Τι ώρα προβάλλεται η εκπομπή; Μισό λεπτό να σκεφτώ εάν θα την δουν οι γονείς μου… Αν έχω κάνει σεξ σε δημόσιο χώρο; Ναι. Ένα σημείο να πω ε; Σε βουνό… Σε βουνό… Είχα πάει για βόλτα, έτσι μια βολτίτσα, αλλά όχι στην Αθήνα» συμπλήρωσε η Ελένη Βουλγαράκη. 


epirusblog.gr
5 of 5
Ελένη Βουλγαράκη: «Έχω κάνει έρωτα σε βουνό»
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 7547792239503591935
Σχόλια
item