Αυτός είναι ο λόγος που οι πολύ πλούσιοι άνθρωποι δείχνουν φτωχοί

Oι περισσότεροι άνθρωποι προσπαθούν να ξοδεύουν όσα περισσότερα μπορούν για να δείχνουν πλούσιοι.

Οι πραγματικά πλούσιοι άνθρωποι όμως δεν ξοδεύουν δεκάρα τσακιστή σε ρούχα.

Πάρτε για παράδειγμα τον Μαρκ Ζούκερμπεργκ, του οποίου η περιουσία ξεπερνάει τα όρια του φανταστικού, και όμως αν τον δει κάποιος που δεν τον ξέρει θα τον περάσει για φτωχό. 

Άλλο ένα παράδειγμα αποτελεί και ο αείμνηστος Στιβ Τζομπς, ο οποίος πρέπει να είχε στην ντουλάπα του μόνο τζιν, μαύρα ζιβάγκο και sneakers. Αν πατήσεις για φωτογραφίες του στο Google, θα νομίζεις ότι όλες είναι από ένα συγκεκριμένο event.

Σίγουρα όλοι έχουμε συναντήσει πολλούς ανθρώπους οι οποίοι οδηγούν ακριβά αυτοκίνητα, ζουν σε πολυτελέστατα σπίτια και γενικότερα ο τρόπος ζωής τους είναι πλουσιοπάροχος, ωστόσο πόσοι από αυτούς είναι πραγματικά πλούσιοι;

Όταν είσαι πλούσιος, είσαι τόσο σίγουρος για τον εαυτό σου και για τις δυνατότητες σου, που δεν χρειάζεται να επιδεικνύεσαι. Ξέρεις ότι έχεις χρήματα και ότι οι επιχειρήσεις σου είναι επικερδείς, και δεν χρειάζεται να δείχνεις στους άλλους πόσα βγάζεις λες και είσαι ο Φλόιντ Μεϊγουέδερ. 

Οι πλούσιοι, έχουν μια διαφορετική νοοτροπία, που δεν περιστρέφεται γύρω από τα χρήματα. Προτιμούν να επικεντρωθούν στην ανάπτυξη τους ως άτομα και στην ανάπτυξη της επιχείρησης τους.

Γενικά, οι εκατομμυριούχοι είναι μια διαφορετική ομάδα ανθρώπων. Σκέφτονται διαφορετικά. Ενεργούν διαφορετικά. Ξοδεύουν διαφορετικά. 

Είναι διαφορετικοί. Και όπως πολύ σωστά είχε πει κάποιος σοφός πλην τίμιος εκατομμυριούχος: “Για να διευθύνεις μια ορχήστρα, θα πρέπει να γυρίσεις την πλάτη σου στο πλήθος”.

epirusblog.gr
5 of 5
Αυτός είναι ο λόγος που οι πολύ πλούσιοι άνθρωποι δείχνουν φτωχοί
epirusblog.gr
5 of 5
ενδιαφέροντα 5388616937915538945
item