Γιάννενα: Τετραήμερες εκδηλώσεις για το «ΟΧΙ» στο Δήμο Πωγωνίου Γιάννενα: Τετραήμερες εκδηλώσεις για το «ΟΧΙ» στο Δήμο Πωγωνίου | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Γιάννενα: Τετραήμερες εκδηλώσεις για το «ΟΧΙ» στο Δήμο Πωγωνίου

Τετραήμερες θα είναι οι εορταστικές εκδηλώσεις για την επέτειο του «ΟΧΙ» στο Δήμο Πωγωνίου. 

Στο πρόγραμμα που εξέδωσε ο Δήμος Πωγωνίου, αναφέρεται ότι ο εορτασμός θα γίνει σύμφωνα με τις ισχύουσες υγειονομικές διατάξεις και οι καταθέσεις στεφάνων με αυστηρά περιορισμένο αριθμό ατόμων, ενώ δεν περιλαμβάνεται αναπαράσταση της μάχης.

Οι εκδηλώσεις αρχίζουν από την Τρίτη 26 Οκτωβρίου στο Χάνι Δελβινάκι με επιμνημόσυνη δέηση 6.15 μ.μ. - κατάθεση στεφάνων 6.20 μ.μ..

Την επόμενη ημέρα οι εκδηλώσεις θα γίνουν (από τις 6 το απόγευμα) στο Μνημείο του Μαχητή στο Καλπάκι και περιλαμβάνουν Επιμνημόσυνη δέηση, Προσκλητήριο νεκρών, κατάθεση στεφάνων.

Ανήμερα της Εθνικής εορτής στην Ιερά Μονή Σωσίνου στον Παρακάλαμο θα τελεστεί Θεία Λειτουργία (8 π.μ.) - Επιμνημόσυνη δέηση - κατάθεση στεφάνων.

Οι εκδηλώσεις θα ολοκληρωθούν την Κυριακή, 31 Οκτωβρίου στη Βήσσανη με Αρχιερατικό μνημόσυνο (10 π.μ.) υπέρ αναπαύσεως του Ανεξάρτητου Τάγματος Δελβινακίου Αρρεναγωγείο και εγκαίνια φωτογραφικής έκθεσης για την 28η Οκτωβρίου.

epirusblog.gr
5 of 5
Γιάννενα: Τετραήμερες εκδηλώσεις για το «ΟΧΙ» στο Δήμο Πωγωνίου
epirusblog.gr
5 of 5
Ιωάννινα 2416609761964587896
Σχόλια

Τα καλύτερα

item