Πρέβεζα: Νέα αρχή για την Φιλαρμονική Εταρεία Πρέβεζας “Ορφεύς” – Έναρξη των εγγραφών νέων μαθητών στις σχολές της

Η Φιλαρμονική Εταιρεία Πρέβεζας « ΟΡΦΕΥΣ » με ιδιαίτερη χαρά σας

Ανακοινώνει

την επανέναρξη της λειτουργίας της Φιλαρμονικής. Η έναρξη των εγγραφών νέων μαθητών στις σχολές της για το σχολικό έτος 2021-2022 αρχίζουν την 1η Νοεμβρίου 2021 και θα διαρκέσουν έως και την λήξη του τρέχοντος σχολικού έτους. 

Οι εγγραφές θα πραγματοποιούνται στο κτήριο της Φιλαρμονικής (οδός 21ης Οκτωβρίου 47 ) κάθε Δευτέρα και Πέμπτη από 5.00 – 7.30 μ. μ και καθημερινά στο τηλέφωνο του Αρχιμουσικού κ. Μήτσουρα Αθανάσιου 6972773160. Η φοίτηση στην Φιλαρμονική είναι εντελώς δωρεάν.

Τα μαθήματα στα όργανα και στα θεωρητικά, θα ξεκινήσουν την 1η Νοεμβρίου 2021, θα πραγματοποιούνται εκ του σύνεγγυς ( με ζωντανή παρουσία , δια ζώσης διδασκαλία ) συμφώνως με τις προβλέψεις των εκάστοτε ΚΥΑ και σύμφωνα με τα υγειονομικά πρωτόκολλα του ΕΟΔΥ και του Υπουργείου Παιδείας για τη λειτουργία των σχολικών μονάδων.

Αυτονόητη είναι η απόλυτη τήρηση των υγειονομικών μέτρων για την αντιμετώπιση της πανδημίας από το διδακτικό προσωπικό, τους μαθητές και τους γονείς.

Τέλος το Διοικητικό Συμβούλιο της Φιλαρμονικής , καλεί τους γονείς των μαθητών να εγγράψουν τα παιδιά τους στην Φιλαρμονική , στηρίζοντας έτσι το νέο της ξεκίνημα. Επίσης καλεί όλους τους μουσικούς, που κατά καιρούς βρέθηκαν εκτός του σωματείου , που μπορούν και θέλουν να προσφέρουν, να επιστρέψουν στην Φιλαρμονική και να στηρίξουν την νέα προσπάθεια για την ανάκαμψή της .

Από το Διοικητικό Συμβούλιο
της Φιλαρμονικής Πρέβεζας « Ο ΟΡΦΕΥΣ »

epirusblog.gr
5 of 5
Πρέβεζα: Νέα αρχή για την Φιλαρμονική Εταρεία Πρέβεζας “Ορφεύς” – Έναρξη των εγγραφών νέων μαθητών στις σχολές της
epirusblog.gr
5 of 5
Πρεβεζα 6070916769167250487
item