Η εξομολόγηση του Παπαζήση για την Αδαμοπούλου: «Είναι το πιο ιερό πλάσμα που θα έχω για πάντα...»

Στην εκπομπή Dot. φιλοξενήθηκε ο Ιωάννης Παπαζήσης το μεσημέρι του Σαββάτου (9-10). 

Ο ηθοποιός αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην πατρότητα και πόσο τον έχει αλλάξει ο ερχομός του γιου του ενώ μίλησε και για την Βανέσα Αδαμοπούλου κάνοντας μια τρυφερή εξομολόγηση.

Αν και επέλεξαν να χωρίσουν το ζευγάρι διατηρεί άψογες σχέσεις με τον ίδιο να εξομολογείται πως: «Είναι το πιο ιερό πλάσμα που θα έχω για πάντα στη ζωή μου»

«Το πήρα πολύ σοβαρά το ότι έγινα μπαμπάς. Το γούσταρα, ήθελα να είμαι μπαμπάς. Με έχει κερδίσει ολοκληρωτικά, είναι πλέον ξεκάθαρο το μεγαλύτερο κομμάτι της ζωής μου.

Ό,τι και να κάνω είναι για να είναι καλά ο πιτσιρίκος. 

Είμαι πολύ τυχερός γιατί η Βανέσα είναι μια σπουδαία μαμά. Νομίζω ότι ελέγχει τα πάντα στην μητρική/πατρική σχέση.

Είναι ο κινητήριος μοχλός. Η Βανέσα είναι το πιο ιερό πλάσμα που θα έχω για πάντα στη ζωή μου. Η μητέρα του παιδιού μου.

Η δεύτερη σε εισαγωγικά μητέρα της ζωής μου. Έχω θέμα με τη λέξη μάνα. Είναι η πιο ισχυρή λέξη της ζωής μου. Την Βανέσα την θαυμάζω, την αγαπάω, τα πάντα. Ήταν και είναι η γυναίκα της καρδιάς μου. 

Η γυναίκα που αγάπησα περισσότερο στη ζωή μου, έτυχε να μείνει έγκυος και τι πιο ωραίο από το να κάνετε μαζί ένα παιδί και να προχωρήσετε και να εξελιχθεί αυτή η σχέση. Υπάρχει υγεία σε αυτή τη σχέση. 

Ό,τι και να συμβεί στη ζωή μας, υπάρχει αυτό. Τα βλέπουμε πολύ απλά τα πράγματα και εμένα με ικανοποιεί αυτό» εξομολογήθηκε για την πρώην σύντροφό του.

epirusblog.gr
5 of 5
Η εξομολόγηση του Παπαζήση για την Αδαμοπούλου: «Είναι το πιο ιερό πλάσμα που θα έχω για πάντα...»
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 754321564661176070
item