Η Γη της Ελιάς: Ο Σπύρος Νικολαΐδης μας συστήνει την κούκλα σύντροφό του Η Γη της Ελιάς: Ο Σπύρος Νικολαΐδης μας συστήνει την κούκλα σύντροφό του | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Η Γη της Ελιάς: Ο Σπύρος Νικολαΐδης μας συστήνει την κούκλα σύντροφό του

Ερωτευμένος είναι ο Σπύρος Νικολαΐδης! Ο κούκλος ηθοποιός έγινε ευρέως γνωστός μέσα από τη συμμετοχή του στο My Style Rocks αλλά και τον ρόλο του στις 8 Λέξεις, ενώ αυτή τη σεζόν πρωταγωνιστεί στην Γη της Ελιάς στο Mega.

Η κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» συνάντησε τον Σπύρο Νικολαΐδη στα χθεσινά Καλλιστεία και όπως θα δεις… δεν ήταν μόνος του! Αντιθέτως, ο γοητευτικός ηθοποιός συνοδευόταν από την καλλονή σύντροφό του.

«Σήμερα συνοδεύομαι και είμαι χαρούμενος γιατί είχα καιρό να τη δω. Ήμουν στην Κύπρο για γυρίσματα… Είμαστε μαζί, είναι η σύντροφός μου. Είμαστε μαζί έναν χρόνο και παραπάνω» δήλωσε ο Σπύρος Νικολαΐδης.

Η Μελίνα Μπαλτογιάννη είναι 22 χρονών, έχει καταγωγή από τα Ιωάννινα και την Νεάπολη και μένει στην Αθήνα. Σπουδάζει ιατρική ενώ παράλληλα ασχολείται επαγγελματικά με το modeling, έχοντας αποκτήσει και τίτλο σε καλλιστεία. 

Διατηρεί ένα blog και κανάλι στο YouTube και στον ελεύθερο της χρόνο της αρέσει να διαβάζει ποίηση.

Δες φωτογραφίες από τη ζωή της:

Πηγή: TLiFE
epirusblog.gr
5 of 5
Η Γη της Ελιάς: Ο Σπύρος Νικολαΐδης μας συστήνει την κούκλα σύντροφό του
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 365321535833842510
Σχόλια
item