Γιάννενα: Καταγγελία Για Τη Στάση Του Προέδρου Της ΕΛΜΕ Ιωαννίνων ... Γιάννενα: Καταγγελία Για Τη Στάση Του Προέδρου Της ΕΛΜΕ Ιωαννίνων ... | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Γιάννενα: Καταγγελία Για Τη Στάση Του Προέδρου Της ΕΛΜΕ Ιωαννίνων ...

Η ΑΣΕ στην ΕΛΜΕ Ιωαννίνων καταγγέλλουμε τη στάση του Προέδρου της ΕΛΜΕ Ιωαννίνων, Στέφανου Μιχάλη (ΔΑΚΕ), στη συνέλευση των προέδρων ΕΛΜΕ το Σάββατο 16/10/2021, καθώς με την ψήφο του άλλαξε την απόφαση της γενικής συνέλευσης της ΕΛΜΕ Ιωαννίνων για συνέχιση – επαναπροκήρυξη της απεργίας-αποχής. 

Η στάση του αυτή μόνο τυχαία δεν είναι, αφού για δεύτερη φορά στη διάρκεια της θητείας του αψήφισε την απόφαση της γενικής συνέλευσης και ψήφισε διαφορετική πρόταση. 

Πρόκειται ξεκάθαρα για μια συγκροτημένη μεθόδευση της απόφασης για απεργία-αποχή, αφού μαζί με άλλους 7 προέδρους, νόθευσαν τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας, αλλάζοντας τη θετική ψήφο των ΕΛΜΕ που εκπροσωπούσαν σε αρνητική, αλλοιώνοντας φυσικά και το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας

Ο πρόεδρος της ΕΛΜΕ Ιωαννίνων πιστός στην απόφαση στήριξης των επιλογών της κυβέρνησης για την εφαρμογή του νόμου που κατηγοριοποιεί τα σχολεία, τους  μαθητές και τους εκπαιδευτικούς, την αυτονομία και την αποκέντρωση του σχολείου, την βίαιη προσαρμογή του σχολείου και του περιεχομένου του στις εφήμερες δεξιότητες, το σχολείο των ταξικών ανισοτήτων και των μορφωτικών φραγμών, με τη στήριξη και κοινή μεθόδευση  των  ΣΥΝΕΚ- ΠΕΚ που εκφράστηκε στην σύνοδο των προέδρων με κοινή γραμμή και πλήρη ταύτιση, καταψήφισε την πρόταση για επαναπροκήρυξη της απεργίας αποχής.

Η κοινή γραμμή και ταύτιση ΔΑΚΕ(ΝΔ)-ΣΥΝΕΚ(ΣΥΡΙΖΑ)-ΠΕΚ(ΚΙΝΑΛ) εκφράστηκε και στην γενική συνέλευση της ΕΛΜΕ Ιωαννίνων που με κοινή πρόταση επέμειναν στην αναστολή της απεργίας. 

Μάλιστα βρήκαν καλύτερο εκφραστή και απ την ίδια την υπουργό, τον αντιπρόεδρο της ΕΛΜΕ ΣΥΝΕΚ (ΣΥΡΙΖΑ) που απροκάλυπτα προσπάθησε να τρομοκρατήσει τους συναδέλφους. 

Στην συνέλευση η κοινή τους στάση, που επι της ουσίας συμφωνούν σε όλα, καθώς η σημερινή αξιολόγηση πατά πάνω στου Γαβρόγλου και την κουλτούρα του, έπεσε στο κενό, δεν πέρασε. 

Χωρίς καμία τσίπα απέναντι στους 100.000 απεργούς της προηγούμενης Δευτέρας, που παλικαρίσια δίνουν τη μάχη στα σχολεία τους και διαδήλωσαν, οι δυνάμεις του κυβερνητικού συνδικαλισμού(νέου και παλιού) και στην ΕΛΜΕ και στην ΟΛΜΕ κάνουν ότι περνά απ το χέρι τους για την υποστολή κάθε αγωνιστικής διάθεσης.

Κόντρα στη μοιρολατρία, την απογοήτευση, την ηττοπάθεια, ξεκαθαρίζουμε, ότι δεν σταματάμε, δεν κάνουμε βήμα πίσω, δεν αποδεχόμαστε τα σχέδια και τις διαδικασίες του ΥΠΑΙΘ. 

Ήδη, το αντιεκπαιδευτικό περιεχόμενο της λεγόμενης «εσωτερικής και εξωτερικής αξιολόγησης» έχει απορριφθεί από το 95% του κλάδου.

Η Αγωνιστική Συσπείρωση Εκπαιδευτικών χαιρετίζουμε για άλλη μια φορά τη μάχη που δίνουμε οι εκπαιδευτικοί στα Γιάννενα και καλούμε όλους τους συναδέλφους να συμμετέχουν μαζικά στις συλλογικές διαδικασίες, να είναι σε επαγρύπνηση, ώστε να μην υπάρχει χώρος για τέτοιες τακτικές, 

Απαιτούμε την καθαίρεση του προέδρου της ΕΛΜΕ που δεν σέβεται τις συλλογικές αποφάσεις του κλάδου.

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΠΙΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΑ

ΔΥΝΑΜΩΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΙ Η

ΑΝΤΙΕΚΠΑΙΔΕΤΙΚΗ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ

epirusblog.gr
5 of 5
Γιάννενα: Καταγγελία Για Τη Στάση Του Προέδρου Της ΕΛΜΕ Ιωαννίνων ...
epirusblog.gr
5 of 5
Ιωάννινα 3935423754678770721
Σχόλια
item