Ιωάννης Παπαζήσης: «Δε σας αφορά η σχέση μου με τη Βανέσσα Αδαμοπούλου» Ιωάννης Παπαζήσης: «Δε σας αφορά η σχέση μου με τη Βανέσσα Αδαμοπούλου» | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Ιωάννης Παπαζήσης: «Δε σας αφορά η σχέση μου με τη Βανέσσα Αδαμοπούλου»

Τον λόγο για τον οποίο δε θέλει να μιλά για την προσωπική του ζωή και τη σχέση με την πρώην σύντροφό του Βανέσσα Αδαμοπούλου εξήγησε ο Ιωάννης Παπαζήσης μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη» και τον δημοσιογράφο Άρη Καβατζίκη.

«Δε σας αφορά η σχέση μου με τη Βανέσσα. Δε το λέω με μαγκιά, αλλά όντως δε σας αφορά. Αν σας αφορούσε… Δε ξέρετε όλη την ιστορία μας. 

Γιατί να σας μιλήσουμε για κάτι; Αν σας μιλήσουμε για τον πρώτο χρόνο, τον δεύτερο, τον τρίτο, τον πέμπτο, θα πρέπει να σας μιλήσουμε και για τον 16ο… Δε θέλω, δε σας αφορά. 

Δε ζω μέσα στην ελληνική showbiz ούτε μέσα στο ελληνικό θέατρο. Εγώ δουλεύω και είμαι αλλού. Δε θέλω και δε γουστάρω να μοιραστώ με την ελληνική showbiz την προσωπική μου ζωή» απάντησε ο Ιωάννης Παπαζήσης.

«Παλαιότερα με ένοιαζε πάρα πολύ και θύμωνα με πράγματα που γράφανε. Έχω πάρει και τηλέφωνα και έλεγα να μην ξαναγράψουν για μένα γιατί δε γουστάρω.

Πλέον κάνω τα πάντα να μη δίνω την παραμικρή αφορμή για να γραφτεί κάτι για μένα.

Αυτό που είχα “χαζέψει” και το θεώρησα τόσο κιτς και χαζό είναι παλιότερα, τα κίτρινα χρόνια της τηλεόρασης που ένα κανάλι και έκανε ένα κίτρινο δελτίο, που είχε βγει και μας έκραζε εμένα και άλλους 5-6 ηθοποιούς χωρίς λόγο» κατέληξε ο Ιωάννης Παπαζήσης.


epirusblog.gr
5 of 5
Ιωάννης Παπαζήσης: «Δε σας αφορά η σχέση μου με τη Βανέσσα Αδαμοπούλου»
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 7730027217453297227
Σχόλια
item