Στιγμές ευτυχίας για την Αθηνά Οικονομάκου και τον Φίλιππο Μιχόπουλο

Η Αθηνά Οικονομάκου και ο αγαπημένος της σύζυγος, Φίλιππος Μιχόπουλος, αποφάσισαν να ξεφύγουν λίγο από την καθημερινότητα της Αθήνας και έτσι πήραν τα δύο παιδιά τους, Μάξιμο και Ηλέκτρα και ταξίδεψαν στην Παύλιανη.

Το ζευγάρι αξιοποίησε λίγο τον ελεύτερο χρόνο που είχε μακριά από τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις, προκειμένου να απολαύσει μερικές οικογενειακές στιγμές.

Η Αθηνά Οικονομάκου, όπως πάντα ήταν πολύ ενεργή στο Instagram και μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμιότυπα από την οικογενειακή εξόρμηση, αν και πριν λίγο καιρό είχαν βρεθεί μαζί στη Σαντορίνη.

Η εξόρμηση της Αθηνάς Οικονομάκου και του Φίλιππου Μιχόπουλου με τα παιδιά τους

Αθηνά Οικονομάκου Παύλιανη

Η συνέντευξη της Αθηνάς Οικονομάκου στην Ελένη Μενεγάκη

Η Αθηνά Οικονομάκου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Ελένη» το μεσημέρι της Τρίτης 26/10 και μεταξύ άλλων η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε για την κόντρα της με τον αδερφό της, αλλά και την απόφασή της να κάνει ψυχοθεραπεία. 

Η ίδια ξεκίνησε λέγοντας πως: «Όταν γεννήθηκα, ο αδερφός μου δεν με ήθελε. Είπε στην μαμά μου να μην με φέρει σπίτι. Με πείραζε όλη την ώρα και επειδή ήμουν κορίτσι αντιδρούσα έντονα γιατί με αδικούσε.

Κάθε μεσημέρι αναστατώναμε ολόκληρο το σπίτι. Θυμάμαι όλα μου τα παιδικά μου χρόνια με αυτήν την συνθήκη. Ήταν ένα παιχνίδι και για τους δύο. Για το γεγονός που την έκανε να ζητήσει τη βοήθεια ειδικού και να κάνει ψυχοθεραπεία, η Αθηνά Οικονομάκου εξήγησε στην Ελένη Μενεγάκη:

«Μέσα από την ψυχοθεραπεία κατάλαβα πολλά για τον εαυτό μου. Πολλοί πιστεύουν πως για να ζητήσεις βοήθεια πρέπει να έχεις κάτι πολύ σοβαρό. Εγώ δεν είχα ποτέ κάτι πολύ σοβαρό. Είχα ψυχολογικά θέματα, που με κρατούσαν πίσω. Κανείς δεν καταλαβαίνει τι σου προσφέρει η ψυχοθεραπεία.

Ο δρόμος του καθενός είναι διαφορετικός και ο καθένας έχει άλλες αντοχές, πρέπει να το θες πραγματικά. Όταν όμως το πάρεις απόφαση, τότε τελειώνει το θέμα. Δεν είχα ποτέ την ανάγκη να πάω, απλά πιέστηκα με την δουλειά, έπαθα κρίσεις άγχους και έφτασα σε ένα σημείο που δεν άντεχα άλλο.

Ένας φίλος μου μίλησε για την ψυχοθεραπεύτρια, δεν θα την άλλαζα πια με τίποτα στον κόσμο. Κάνουμε συζήτηση. Το έχω προτείνει σε πολλούς φίλους μου, δεν υπάρχει μεγαλύτερο δώρο από αυτό, αρκεί να βρεις τον κατάλληλο άνθρωπο».

epirusblog.gr
5 of 5
Στιγμές ευτυχίας για την Αθηνά Οικονομάκου και τον Φίλιππο Μιχόπουλο
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 6747039351892401642
item