Η Ελισάβετ Μουτάφη για την επιθυμία να αποκτήσει παιδί: «Ελπίζω να έρθει» Η Ελισάβετ Μουτάφη για την επιθυμία να αποκτήσει παιδί: «Ελπίζω να έρθει» | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Η Ελισάβετ Μουτάφη για την επιθυμία να αποκτήσει παιδί: «Ελπίζω να έρθει»

Για τον τρόπο με τον οποίο ο σύζυγος της, Μάνος Νιφλής, την βοήθησε να χτίσει μια υπεροχή σχέση με τις κόρες του αλλά και για την επιθυμία της να κάνει ένα παιδί μίλησε η Ελισάβετ Μουτάφη στη συνέντaυξη που παραχώρησε στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη.

Η ηθοποιός μιλώντας στη δημοσιογράφο Γεωργία Ευσταθίου για τον σύζυγό της ανέφερε: «Για την ευτυχία μου ευθύνεται ο Μάνος, είναι ο άνθρωπος της ζωής μου.

Ο Μάνος επεδίωξε να με γνωρίσει και μου αρέσει πολύ που ότι θέλει το κάνει».Όσον αφορά στη σχέση της με τις κόρες του Μάνου Νίφλη δήλωσε: «Δεν το έχω χτίσει μόνη μου αυτό. Αυτό έχει χτιστεί από τον Μάνο, από τη μητέρα τους. 

Έχουμε εξαιρετική σχέση, δεν προσπάθησα να κάνω κάτι. Είμαι αυτή που είμαι, είμαι αληθινή με τα παιδιά και τα παιδιά του εκτιμούν».

Για το ενδεχόμενο ενός παιδιού παραδέχτηκε: «Πάντα ήθελα να κάνω ένα παιδί, δεν είναι κάτι που μου γεννήθηκε τώρα και ελπίζω να έρθει».epirusblog.gr
5 of 5
Η Ελισάβετ Μουτάφη για την επιθυμία να αποκτήσει παιδί: «Ελπίζω να έρθει»
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 4621401929817001329
Σχόλια
item