Γιάννενα: Παρουσιάστηκε η νέα ιστοσελίδα της Ένωσης Ξενοδόχων Ιωαννίνων

Παρουσιάστηκε  από τον πρόεδρο και τα μέλη του Δ.Σ. η νέα ιστοσελίδα της Ένωσης Ξενοδόχων Νομού Ιωαννίνων www.irha.gr: Τα πάντα για τα ξενοδοχεία και τον προορισμό σε ένα πολυχρηστικό εργαλείο.

Με βάση τα όσα αναφέρθηκαν στη συνέντευξη τύπου, οι επισκέπτες της ευρύτερης περιοχής μπορούν άμεσα να πληροφορηθούν εύκολα και γρήγορα για ό,τι χρειάζεται να ξέρουν για τον τουριστικό προορισμό του νομού Ιωαννίνων.

Με λίγα μόνο κλικ μπορεί πλέον ο καθένας να αναζητήσει το κατάλληλο ξενοδοχείο για τις ανάγκες του, να μάθει χρήσιμες πληροφορίες για την περιοχή, να ενημερωθεί για τις προσφερόμενες δραστηριότητες και πολλά ακόμη.

Η νέα ιστοσελίδα περιλαμβάνει και μια μηχανή αναζήτησης προσφερόμενων καταλυμάτων, μέσω της οποίας ο υποψήφιος επισκέπτης μπορεί να κάνει την κράτηση του με λίγα και απλά βήματα. 

Επιπλέον, συμπεριλαμβάνονται αναλυτικές πληροφορίες για τα ξενοδοχεία-μέλη της Ένωσης Ξενοδόχων Ν.Ιωαννίνων.

Από την άλλη πλευρά, μέσα από μια πλούσια γκαλερί φωτογραφιών ο επισκέπτης μπορεί να εξερευνήσει τα αξιοθέατα όλου του νομού, ανάλογα με την περιοχή που επιλέξει, ή να πληροφορηθεί για τις ποικίλες τουριστικές δραστηριότητες, μιας που η περιοχή συνδυάζει τα πάντα: Πλούσια πολιτιστική παράδοση, μαγευτική φύση, υπαίθριες δραστηριότητες για όλα τα γούστα, μοναδική γαστρονομία, κατάλληλες υποδομές για τη φιλοξενία συνεδρίων, ιδανικές συνθήκες για τη διοργάνωση γάμων, νυχτερινή ζωή, κατάλληλο περιβάλλον για τη διεξαγωγή αθλητικών εκδηλώσεων και την αγωνιστική προετοιμασία ομάδων, όπως και πληθώρα δραστηριοτήτων για εκπαιδευτικές εκδρομές.

Παράλληλα, η ιστοσελίδα περιλαμβάνει και ειδική καρτέλα αφιερωμένη στους τρόπους πρόσβασης της περιοχής (μέσω των μεγάλων αυτοκινητόδρομων, μέσω των αεροδρομίων της Ηπείρου, μέσω του λιμανιού της Ηγουμενίτσας κ.ά.) με έναν ευανάγνωστο χάρτη που εμπεριέχει τις χιλιομετρικές αποστάσεις και τις ώρες ταξιδιού που απαιτούνται.

Σημαντικό στοιχείο είναι ακόμη η στρατηγική συνεργασία της Ένωσης Ξενοδόχων Νομού Ιωαννίνων με την WebHotelier, για τη συμμετοχή των επιχειρήσεων-μελών της στο νέο τουριστικό portal της Aegean Airlines (https://aegeangetaways.com), με σκοπό τις online κρατήσεις των επιβατών της στο πρόγραμμα fly and stay.

Αξίζει, τέλος, να σημειωθεί πως η νέα ιστοσελίδα περιλαμβάνει και μια σειρά από χρήσιμους συνδέσμους και ενημερωτικό υλικό, ανταποκρινόμενη σε όλες τις ανάγκες των υποψήφιων επισκεπτών. 

Όλα τα παραπάνω συνθέτουν τον χαρακτήρα ενός εργαλείου ικανού να δώσει νέα πνοή στην εξωστρέφεια του προορισμού και των ξενοδοχειακών της επιχειρήσεων.

ΕΝΩΣΗ ΞΕΝΟΔΟΧΩΝ ΝΟΜΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

epirusblog.gr
5 of 5
Γιάννενα: Παρουσιάστηκε η νέα ιστοσελίδα της Ένωσης Ξενοδόχων Ιωαννίνων
epirusblog.gr
5 of 5
Ιωάννινα 7889126533904328945
item