ΚΙΝΑΛ: Ο Χρηστίδης επισημοποίησε την υποψηφιότητά του - «Το μέλλον του κινήματος είναι στο χέρι μας» ΚΙΝΑΛ: Ο Χρηστίδης επισημοποίησε την υποψηφιότητά του - «Το μέλλον του κινήματος είναι στο χέρι μας» | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

ΚΙΝΑΛ: Ο Χρηστίδης επισημοποίησε την υποψηφιότητά του - «Το μέλλον του κινήματος είναι στο χέρι μας»

ΚΙΝΑΛ: Ο Παύλος Χρηστίδης κατεβαίνει υποψήφιος για την προεδρία της παράταξης.


Λίγη ώρα μετά τη δήλωσή του, ο Παύλος Χρηστίδης επισημοποίησε την υποψηφιότητά του για την προεδρία του ΚΙΝΑΛ.

«Σε λίγη ώρα θα στείλω επιστολή, στην αρμόδια επιτροπή, με την υποψηφιότητα μου για τη θέση του Προέδρου του Κινήματος Αλλαγής. Τα όνειρα μας είναι πιο ισχυρά από τις αναμνήσεις μας», αναφέρει ο Παύλος Χρηστίδης.

Σημειώνεται ότι ο κ. Χρηστίδης είχε ενημερώσει την Φώφη Γεννηματά από τις προηγούμενες ημέρες για την πρόθεσή του να λάβει μέρος στις διαδικασίες εκλογής νέου προέδρου του Κινήματος Αλλαγής και η ίδια ήταν απολύτως σύμφωνη.

Μετά τις τελευταίες εξελίξεις η «τράπουλα» στο ΚΙΝΑΛ ανακατεύεται σημαντικά και είναι ξεκάθαρο ότι ο Παύλος Χρηστίδης συγκεντρώνει το μεγαλύτερο τμήμα των υποστηρικτών της Φώφης Γεννηματά με ό,τι αυτό σημαίνει για τους υπόλοιπους πέντε υποψηφίους.

Υπενθυμίζεται ότι την Πέμπτη την υποψηφιότητά τους για τη θέση του νέου προέδρου του Κινήματος Αλλαγής ανακοίνωσαν ο Βασίλης Κεγκέρογλου και ο Παύλος Γερουλάνος ενώ υποψήφιοι, όπως έχουν ανακοινώσει εδώ και καιρό, είναι και οι Νίκος ΑνδρουλάκηςΧάρης Καστανίδης και Ανδρέας Λοβέρδος.

Η επιστολή του Παύλου Χρηστίδη

Αγαπητές φίλες και αγαπητοί φίλοι,Ήταν καλοκαίρι του 2015 όταν η Φώφη Γεννηματά μου ανέθεσε το ρόλο του εκπροσώπου τύπου, μια επιλογή γεμάτη ρίσκο, σε μια πολύ δύσκολη συγκυρία.

Έξι χρόνια μετά, ήμασταν έτοιμοι για μια μεγάλη πολιτική μάχη, όπου ο σταθεροποιητικός ρόλος της Προέδρου, εγγύηση της ενότητας και της προοπτικής της παράταξης, με πολιτική ταυτότητα και αυτόνομη, πρωταγωνιστική πορεία ήταν το επίκεντρο της συζήτησης. 

Για χιλιάδες ανθρώπους σε όλη την χώρα, όπως και για μένα, οι τελευταίες εξελίξεις ήταν ένα σοκ, που διαπέρασε τους πάντες και τα πάντα. Επικοινώνησα με την πρόεδρο και της ανακοίνωσα την απόφαση μου να παραιτηθώ από τον ρόλο που μου έχει αναθέσει.

Θέλω να ευχαριστήσω, με τρόπο που δεν μπορεί να γραφτεί, την Πρόεδρο για την επιλογή και τη στήριξη της. Άνοιξε δρόμους απέναντι στον ηλικιακό ρατσισμό της νεότητας. 

Θέλω να ευχαριστήσω τους εκατοντάδες ανθρώπους που συνάντησα σε αυτή την πορεία και με καλοδέχτηκαν, τους φίλους και συντρόφους που αντάλλαξα μια κουβέντα ή πολλές, πάντα στο πλαίσιο μιας συλλογικής προσπάθειας για την ανασυγκρότηση του χώρου, με ήθος και αξιοπρέπεια. 

Θέλω να ευχαριστήσω τους δημοσιογράφους για τη συνεργασία και τον τρόπο που αντιμετώπισαν έναν "πρωτάρη" στον κόσμο τους.

Θέλω να ευχαριστήσω πολύ, όλους τους συνεργάτες στα γραφεία, στις εκδηλώσεις, στα συνεδρία, τους φίλους μου στην ασφάλεια του κτιρίου. Θέλω να ζητήσω συγγνώμη από όποιους στενοχώρησα, ενόχλησα ή δεν πρόλαβα να σηκώσω το τηλέφωνο. Δεν ήταν στις προθέσεις μου. 

Σε λίγη ώρα θα στείλω επιστολή, στην αρμόδια επιτροπή, με την υποψηφιότητα μου για τη θέση του Προέδρου του Κινήματος Αλλαγής. Τα όνειρα μας είναι πιο ισχυρά από τις αναμνήσεις μας.

Ειδικά της δικής μου γενιάς.Αλλά και τα δυο μαζί, ως ένα ισχυρό μείγμα, μας δένουν, μας μαθαίνουν και μας εξελίσσουν. To ραντεβού με την ιστορία συνεχίζεται και αναμένεται πιο ανατρεπτικό παρά ποτέ.

Για να γίνει αυτό όμως πράξη πρέπει να υπερβούμε τον εαυτό μας. Ό,τι μέχρι χθες θεωρούσαμε δεδομένο και κατοχυρωμένο, αλλάζει. Πρέπει να φύγουμε μπροστά και αυτό θα κάνουμε.

Το μέλλον του κινήματός μας πρέπει να είναι ένα μέλλον συμπεριληπτικό, ενωτικό, εξωστρεφές και νικηφόρο. Είναι στο χέρι μας.

epirusblog.gr
5 of 5
ΚΙΝΑΛ: Ο Χρηστίδης επισημοποίησε την υποψηφιότητά του - «Το μέλλον του κινήματος είναι στο χέρι μας»
epirusblog.gr
5 of 5
πολιτική 3837037049868882447
Σχόλια
item