Γιάννενα: Εργαστήρια με θέμα «τα παραμύθια» στο ΚΔΑΠ «Σβούρα»

Εργαστήρια για παιδιά με θέμα «τα παραμύθια» διοργανώνει το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιού «Σβούρα» του Πνευματικού Κέντρου του δήμου Ιωαννιτών, για τον μήνα Οκτώβριο.

Το πρώτο εργαστήριο θα γίνει αύριο Παρασκευή, στις 5 το απόγευμα, και έχει τίτλο «Μια ιπτάμενη ομπρέλα, ένα μαγικό φόρεμα κεντημένο με δράκους και νάνους και μια βαλίτσα γεμάτη παραμύθια…». 

Πρόκειται για ένα εργαστήρι, που συνθέτει τεχνικές θεάτρου και αφήγησης, και είναι αφιερωμένο στη δύναμη της πίστης στα όνειρα και στην αγάπη για τα βιβλία. Το εργαστήριο απευθύνεται σε παιδιά Νηπιαγωγείου και Α’ Δημοτικού.

Το δεύτερο εργαστήριο είναι προγραμματισμένο για την Παρασκευή 22 Οκτωβρίου, στις 6 το απόγευμα, και απευθύνεται σε παιδιά Δημοτικού. 

Πρόκειται για ένα αφηγηματικό, μουσικό και εικαστικό εργαστήριο, με τίτλο «Φαντάζεστε μια χώρα χωρίς ουρανό, με ένα χρυσό τηλεσκόπιο και ένα μαύρο φτερό;», που προσεγγίζει τρυφερά την αξία της ελπίδας και τη χαρά της προσφοράς.

Η δήλωση συμμετοχής είναι απαραίτητη. Είσοδος δωρεάν. Το ΚΔΑΠ «Σβούρα» βρίσκεται στην πλατεία Δημ. Χατζή 19, στους Αμπελόκηπους, και το τηλέφωνο επικοινωνίας είναι 2651037187.

epirusblog.gr
5 of 5
Γιάννενα: Εργαστήρια με θέμα «τα παραμύθια» στο ΚΔΑΠ «Σβούρα»
epirusblog.gr
5 of 5
Ιωάννινα 4366890767483053486
item