Η ανάρτηση της Μαρίας Κορινθίου για την υγεία του Γιάννη Αϊβάζη: «Το πιο δύσκολο είναι ότι δεν μπορώ να είμαι δίπλα του» Η ανάρτηση της Μαρίας Κορινθίου για την υγεία του Γιάννη Αϊβάζη: «Το πιο δύσκολο είναι ότι δεν μπορώ να είμαι δίπλα του» | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Η ανάρτηση της Μαρίας Κορινθίου για την υγεία του Γιάννη Αϊβάζη: «Το πιο δύσκολο είναι ότι δεν μπορώ να είμαι δίπλα του»

Ο Γιάννης Αϊβάζης από το βράδυ της Δευτέρας νοσηλεύεται στο νοσοκομείο «Σωτηρία» με κορωνοιό.

Ο γνωστός ηθοποιός δεν χρειάστηκε να διασωληνωθεί ωστόσο παραμένει στο νοσοκομείο καθώς χρειάζεται ανά τακτά διαστήματα μάσκα οξυγόνου.

Όλα τα νεότερα για την υγεία του ηθοποιού αποκάλυψε σήμερα η Μαρία Κορινθίου, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, ευχαριστώντας όσο στηρίζουν εκείνη και το σύζυγό της αυτές τις δύσκολες στιγμές, κάνοντας παράλληλα έκκληση στους διαδικτυακούς της φίλους, να μην ξεκινήσει η κόντρα ανάμεσα σε εμβολιασμένος και μη κάτω από την ανάρτηση που έκανε

«Σας ευχαριστούμε όλους! Είστε πολλοί…….και άνθρωποι που δεν το περίμενα…… Όλους σας βλέπω, όλους σας διαβάζω.

Ο Γιάννης είναι καλά. Ήπια πνευμονία από Covid-19 με χαμηλό οξυγόνο που σήμερα ανέβηκε αλλά περιμένουμε την γνωστή 7η με 9η μέρα…….

Βρίσκεται στο νοσοκομείο, μακριά από εμάς και αυτό είναι το πιο δύσκολο γιατί νιώθω ανήμπορη να μπορέσω να τον βοηθήσω και να είμαι δίπλα του.

Εγώ και η Ισμηνούλα είμαστε καλά και δεν έχουμε νοσήσει από τον covid.

Σας παρακαλώ ο τοίχος από κάτω με τα σχόλια να μην γεμίσει με διαφωνίες εμβολιασμένων και μη. Αλλιώς θα αναγκαστώ vα κλείσω τα μηνύματα. Μόνο αγάπη και όμορφη ενέργεια για τον όμορφο μούργο της φωτογραφίας. Να σας βλέπει και να χαμογελά!»

epirusblog.gr
5 of 5
Η ανάρτηση της Μαρίας Κορινθίου για την υγεία του Γιάννη Αϊβάζη: «Το πιο δύσκολο είναι ότι δεν μπορώ να είμαι δίπλα του»
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 161156982822800739
Σχόλια
item