Η Ιωάννα Μαλέσκου εξομολογείται για τη μάχη με το βάρος της: «Είχα γίνει σκιά του εαυτού μου» Η Ιωάννα Μαλέσκου εξομολογείται για τη μάχη με το βάρος της: «Είχα γίνει σκιά του εαυτού μου» | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Η Ιωάννα Μαλέσκου εξομολογείται για τη μάχη με το βάρος της: «Είχα γίνει σκιά του εαυτού μου»

Η Ιωάννα Μαλέσκου αποκάλυψε τη μάχη που έδωσε σε μικρότερη ηλικία με τα κιλά της, με αφορμή την ιστορία της τραγουδίστριας Ιουλίας Καλλιμάνη, η οποία βρέθηκε στα πρόθυρα νευρικής ανορεξίας στο παρελθόν.

Την ώρα που η καλεσμένη της εξομολογούνταν τις δύσκολες στιγμές που πέρασε στο παρελθόν, η παρουσιάστρια της εκπομπής “Love it” αποκάλυψε πως πέρασε από μία παρόμοια φάση, πιστεύοντας ότι η μητέρα της θα σοκαριστεί όταν το ακούσει αυτό.

Η εμμονή της Ιωάννας Μαλέσκου με τα κιλά

Όπως υπογράμμισε η Ιωάννα Μαλέσκου «πέρασα κι εγώ από μία τέτοια φάση. 

Ήμουν κι εγώ φοιτήτρια, λίγο πριν τα 20, δε μπορούσα να βλέπω το σώμα μου. Ένιωθα ότι έχω πολλά παραπανίσια κιλά. 60 κιλά είναι τα κιλά μου. Και έβλεπα την εικόνα μου και προσπαθούσα να χάσω κιλά.

Και το περιβάλλον μου το ενίσχυε, οι “φίλοι” και τα πρότυπα… Λάθος μου. Είχα μία εμμονή με τη ζυγαριά, ανεβοκατέβαινα και έβλεπα την αυξομείωση των γραμμαρίων».

Η Ιωάννα Μαλέσκου έγινε σκιά του εαυτού της

Και συμπλήρωσε «δεν έτρωγα τίποτα και ευτυχώς το κατάλαβα. Μέχρι που είδα μία σοκαριστική εικόνα που με κλόνισε. 

Σε αυτήν είχα δει πώς μπορείς να χάσεις δόντια κτλ… Είχα αποστεωθεί, έχανα κιλά από το πάνω μέρος, οπότε άλλαξε η εικόνα μου. 

Το κάτω έμενε στάσιμο. Έπαθα ένα ταρακούνημα… Είχα φτάσει να ζυγίζω 52 κιλά που είναι για τα δικά μου δεδομένα σκιά του εαυτού μου. Η εικόνα που έβλεπα στον καθρέφτη ήταν εικόνα που με στενοχωρούσε».


epirusblog.gr
5 of 5
Η Ιωάννα Μαλέσκου εξομολογείται για τη μάχη με το βάρος της: «Είχα γίνει σκιά του εαυτού μου»
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 6031523165327631577
Σχόλια

Τα καλύτερα

item