Τόνια Σωτηροπούλου: Πρωινή βόλτα χθες στον Εθνικό Κήπο, χωρίς τον Κωστή Μαραβέγια Τόνια Σωτηροπούλου: Πρωινή βόλτα χθες στον Εθνικό Κήπο, χωρίς τον Κωστή Μαραβέγια | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Τόνια Σωτηροπούλου: Πρωινή βόλτα χθες στον Εθνικό Κήπο, χωρίς τον Κωστή Μαραβέγια

Η Τόνια Σωτηρούλου διανύει μία από τις πιο όμορφες περιόδους της ζωής της , καθώς πριν από λίγες ημέρες παντρεύτηκε με τον εκλεκτό της καρδιάς της, Κωστή Μαραβέγια.

Ο γάμος του ζευγαριού πραγματοποιήθηκε στην Ύδρα σε πολύ στενό οικογενειακό και φιλικό κύκλο μακριά από κάμερες και φωτογραφικούς φακούς καθώς επιθυμία και των δυο ήταν αυτή τη μέρα να τη ζήσουν μόνο με τα αγαπημένα τους πρόσωπα.
 
Η δημοφιλής ηθοποιός, η οποία πρωταγωνιστεί στη σειρά της ΕΡΤ «Τα καλύτερα μας χρόνια» έχει επιστρέψει στην καθημερινότητά της και στις συνήθειές της ενώ πρόσφατα απαθανατίστηκε από το φωτογραφικό φακό κατά τη διάρκεια της βόλτας της στον Εθνικό Κήπο.

Με casual look και χωρίς ίχνος μακιγιάζ, η Τόνια Σωτηροπούλου απόλαυσε τον περίπατό μαζί με τον τετράποδο φίλο της, ενώ μιλούσε στο τηλέφωνο με τα αγαπημένα της πρόσωπα.


Φωτογραφίες: NDP

epirusblog.gr
5 of 5
Τόνια Σωτηροπούλου: Πρωινή βόλτα χθες στον Εθνικό Κήπο, χωρίς τον Κωστή Μαραβέγια
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 7442305620595194058
Σχόλια
item