Πρέβεζα: Στην κούρσα για την προεδρία της ΝΟΔΕ.. Πρέβεζα: Στην κούρσα για την προεδρία της ΝΟΔΕ.. | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Πρέβεζα: Στην κούρσα για την προεδρία της ΝΟΔΕ..

Λιγότερες από είκοσι μέρες έχουν απομείνει για τις εσωκομματικές εκλογές της Νέας Δημοκρατίας. 

Στην Πρέβεζα τα πράγματα είναι ξεκάθαρα υπό την έννοια ότι το μικρό ενδιαφέρον που εκδήλωσαν οι φίλοι και τα μέλη του κόμματος θα έχει σαν αποτέλεσμα να μην διενεργηθούν εκλογές (για το οποίο η εφορευτική επιτροπή δεν έχει φροντίσει ακόμη να ενημερώσει), παρά μόνο για την θέση προέδρου της ΝΟΔΕ, όπου εκεί υπήρξαν δύο υποψηφιότητες, του Άρη Ζάχου και του Νίκου Σολδάτου. 

Η φρεσκάδα, το χαμηλό προφίλ αλλά και η διαχρονική παρουσία του Νίκου Σολδάτου - χωρίς να έχει δημιουργήσει αντιπάθειες - μέσα από την κεντροδεξιά παράταξη και της νεολαίας ΟΝΝΕΔ, δίνει άλλο τόνο στις εκλογές. 

Δίχως ο ίδιος να κάνει λόγο για τοπική διατάραξη της ισορροπίας, ακόμη όμως και αυτοί που το έπραξαν, απέφυγαν να το στοιχειοθετήσουν και ακόμη περισσότερο να κατονομάσουν από που προέρχεται (αν δηλαδή προέρχεται από τον Βουλευτή, τον Αντιπεριφερειάρχη, τον Δήμαρχο, τον Πρόεδρο ΝΟΔΕ κτλ) έχει καταφέρει να κερδίσει την συμπάθεια μερίδας των μελών - φίλων της Νέας Δημοκρατίας. 

Οι εκλογές βεβαίως έχουν ακόμη δρόμο και τίποτα δεν έχει ξεκαθαρίσει ως προς το πρόσωπο που θα αναλάβει τα ηνία της τοπικής οργάνωσης !

epirusblog.gr
5 of 5
Πρέβεζα: Στην κούρσα για την προεδρία της ΝΟΔΕ..
epirusblog.gr
5 of 5
Πρεβεζα 4614469311908041685
Σχόλια
item