Άρτα: Προετοιμασία Και Στην Άρτα Για Το Χειμώνα

Συνεδρίασε το Συντονιστικό Τοπικό Όργανο της Πολιτικής προστασίας του Δήμου Αρταίων. 

Λήψη μέτρων πρόληψης και ετοιμότητας ενόψει αντιπλημμυρικής περιόδου.


Στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Αρταίων,  πραγματοποιήθηκε η σύσκεψη του Συντονιστικού Τοπικού Οργάνου (Σ.Τ.Ο.) του Δήμου Αρταίων, με θέμα: «Λήψη μέτρων πρόληψης και ετοιμότητας για την φετινή χειμερινή ενόψει και της αντιπλημμυρικής περιόδου η οποία ξεκινά επίσημα από 1 Νοεμβρίου 2021.


Στόχος της σύσκεψης ήταν ο συντονισμός όλων των εμπλεκόμενων φορέων και η προετοιμασία όλων για μια ομαλή χειμερινή περίοδο.


Στη συνεδρίαση παρευρέθησαν ο Υποδιοικητής της Π.Υ Άρτας, κ. Αποστόλης Παπαποστόλου, ο Υποδιοικητής της Αστυνομικής Διεύθυνσης Άρτας, Αχιλλέας Δερβένης, από την Πολιτική Προστασία της Περιφερειακής Ενότητας  Άρτας, ο κ. Τζουμάκας Κωνσταντίνος, ο Προϊστάμενος της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Αρταίων, Γιώργος Τζελέπης και  ο Υπεύθυνος Μηχανημάτων έργου του Δήμου Αρταίων Θεόδωρος Τζουβάρας.


Η συνεδρίαση πραγματοποιήθηκε υπό την προεδρία του Αντιδημάρχου Αναπτυξιακού Προγραμματισμού, Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, Εφαρμογών Έξυπνης Πόλης και Πολιτικής Προστασίας Γεώργιου Πανέτα,  ο οποίος ευχαρίστησε τους παρευρισκομένους για την παρουσία τους και τόνισε ότι κύριο μέλημα όλων πρέπει να είναι ο συντονισμός, η πρόληψη, η ετοιμότητα και η έγκαιρη αντιμετώπιση των όποιων φαινομένων που προκύπτουν.


Επίσης ο κ.Πανέτας αναφέρθηκε στα μέτρα πρόληψης που εφαρμόζει ο Δήμος Αρταίων,  συγκεκριμένα ανέφερε ότι Δήμος έχει ήδη υλοποιήσει τους καθαρισμούς αποστραγγιστικών αυλακών εντός οικισμών σε όλο το Δήμο Αρταίων, ενώ  ολοκληρώνεται η προληπτική συντήρηση των αντλιοστασίων ευθύνης του Δήμου. 


Επίσης η Δημοτική Επιχείρηση του Δήμου Αρταίων έχει ήδη ξεκινήσει προληπτικό καθαρισμό των φρεατίων απορροής των όμβριων υδάτων.


epirusblog.gr
5 of 5
Άρτα: Προετοιμασία Και Στην Άρτα Για Το Χειμώνα
epirusblog.gr
5 of 5
Αρτα 7972884954259303719
item