Βρισηίδα Ανδριώτου: «Μειώνει την προσωπικότητά μου να με γράφουν ως πρώην φίλη της Ιωάννας Τούνη»

Η Βρισηίδα Ανδριώτου έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή της Ελένης Τσολάκη «Open Weekend» όπου και μίλησε για την πρόταση που δέχτηκε από το Big Brother, το Dancing, ενώ δήλωσε πως στο Bachelor δεν θα πήγαινε. Ακόμα αναφέρθηκε για πρώτη φορά στην πρώην φίλη της, Ιωάννα Τούνη.

Το μοντέλο όπως είπε δεν διατηρεί πια σχέσεις με την Ιωάννα Τούνη ενώ την ενοχλεί να την παρουσιάζουν τα media, ως «πρώην φίλη της Ιωάννας Τούνη».

«Είναι κάτι που δεν μου αρέσει γιατί είμαι η Βρισηίδα Ανδριώτου έχω την προσωπικότητα μου και βγήκαμε από το ίδιο παιχνίδι. Το ότι η Ιωάννα έχει περισσότερους followers και περισσότερη απήχηση γούστο της και καπέλο της, μπράβο της αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι και εγώ δεν είμαι η Βρισηίδα που έχω την δικιά μου απήχηση και την δική μου προσωπικότητα.

Αυτό να σταματήσει κάποια στιγμή γιατί έχω δική μου προσωπικότητα και είμαι η Βρισηίδα Ανδριώτου που έχω κάνει τόσα πράγματα στην ζωή μου και συνεχίζω να κάνω. 

Σίγουρα είναι ένας τίτλος για τα κλικς γιατί έχει απήχηση η Ιωάννα, πουλάει η Ιωάννα και είναι λογικό. Αλλά μειώνει έτσι εμένα που έχω προσωπικότητα και την δείχνω κάθε μέρα στο Instagram και στην ζωή μου», είπε χαρακτηριστικά η Βρισηίδα Ανδριώτου.


epirusblog.gr
5 of 5
Βρισηίδα Ανδριώτου: «Μειώνει την προσωπικότητά μου να με γράφουν ως πρώην φίλη της Ιωάννας Τούνη»
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 8851243253354094561
item