Άρτα: Στο ταμείο ανάκαμψης έργο που αφορά την ύδρευση της Π.Ε. Άρτας Άρτα: Στο ταμείο ανάκαμψης έργο που αφορά την ύδρευση της Π.Ε. Άρτας | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Άρτα: Στο ταμείο ανάκαμψης έργο που αφορά την ύδρευση της Π.Ε. Άρτας

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζεται η ένταξη έργων προς υλοποίηση από το Ταμείο Ανάκαμψης, καθώς εγκρίθηκαν 36 επιπλέον έργα, συνολικού προϋπολογισμού 1,34 δισ. ευρώ...
Η έγκριση δόθηκε από τον Αναπληρωτή Υπουργό Οικονομικών, κ. Θόδωρο Σκυλακάκη, αρμόδιο για το Ταμείο Ανάκαμψης, κατόπιν σχετικής εισήγησης της Ειδικής Υπηρεσίας Συντονισμού του Ταμείου. Μεταξύ αυτών περιλαμβάνονται και έργο που αφορά την Άρτα.
Συγκεκριμένα πρόκειται για το έργο:

​Ύδρευση Νομών Πρέβεζας – Άρτας – Λευκάδας, που περιλαμβάνει έργα υδροληψίας, κατασκευή μεγάλων αγωγών μεταφοράς νερού, αντλιοστασίων και έργα ταμίευσης για την αποθήκευση και διανομή νερού. 
Πρόκειται για έργο με υπερτοπικό χαρακτήρα, καθώς αναμένεται να καλύψει τις υδρευτικές ανάγκες σε περιοχές των Δήμων Αρταίων, Νικολάου Σκουφά, Ζηρού και Πρέβεζας στην Περιφέρεια Ηπείρου, Λευκάδας και Μεγανησίου στα Ιόνια νησιά, και Ακτίου – Βόνιτσας στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας. Προϋπολογισμός: 133 εκατ. ευρώ.
epirusblog.gr
5 of 5
Άρτα: Στο ταμείο ανάκαμψης έργο που αφορά την ύδρευση της Π.Ε. Άρτας
epirusblog.gr
5 of 5
Αρτα 9207339612890219788
Σχόλια
item