Η Δήμητρα Αλεξανδράκη για τον σύντροφό της: «Ο καλύτερος άντρας του κόσμου»

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη είναι τρελά ερωτευμένη και ο σύντροφός της παραμένει… άγνωστος για το ευρύ κοινό. Από την αρχή της νέα της σχέσης, η Δήμητρα είχε εκφράσει την απόφασή της να κρατήσει την προσωπική της ζωή μακριά από τα media.

Το γνωστό μοντέλο, πριν από λίγους μήνες, δέχτηκε πρόταση από τον αγαπημένο της Δημήτρη, αποφεύγοντας ωστόσο να αποκαλύψει το πρόσωπο του αγαπημένου της.

«Θέλω να με παντρέψει κάποιος με τον οποίο έχω περάσει μεγάλο μέρος της ζωής μου. Όταν μου έκανε πρόταση γάμου, κοίταζα αλλού και γυρνάω και τον βλέπω να γονατίζει. Νόμιζα ότι έσκυψε για τα κορδόνια του. Δεν κατάλαβα αλήθεια τι κάνει», είχε αποκαλύψει η Δήμητρα Αλεξανδράκη σε δηλώσεις της.

Την Τρίτη 26 Οκτωβρίου, το ζευγάρι έχει διπλή χαρά στο σπιτικό του, μιας και τα ονόματά τους έχον την τιμητική τους στη μεγάλη γιορτή του Αγίου Δημητρίου.

Ποζάροντας στο γεμάτο τριαντάφυλλα σαλόνι της, η Δήμητρα Αλεξανδράκη εξέφρασε ανοιχτά τον έρωτά της γράφοντας σε ανάρτησή της στο instagram: «Χρόνια μας πολλά Δημητράκια! ξεχωριστά χρόνια πολλά στον καλύτερο άντρα του κόσμου τον Δημήτρη μου».

epirusblog.gr
5 of 5
Η Δήμητρα Αλεξανδράκη για τον σύντροφό της: «Ο καλύτερος άντρας του κόσμου»
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 7347838535709902516
item