Καρανικόλας: «Παραιτούμαι από εκπρόσωπος-Στηρίζω τον Λοβέρδο» Καρανικόλας: «Παραιτούμαι από εκπρόσωπος-Στηρίζω τον Λοβέρδο» | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Καρανικόλας: «Παραιτούμαι από εκπρόσωπος-Στηρίζω τον Λοβέρδο»

Με μία ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ο Εκπρόσωπος Κοινοβουλευτικού Έργου του Κινήματος Αλλαγής Σπύρος Καρανικόλας, ανακοίνωσε την παραίτησή του, στηρίζοντας ανοιχτά τον Ανδρέα Λοβέρδο στην υποψηφιότητά του για την ηγεσία του κόμματος. 

Αναλυτικά, ο ίδιος έγραψε:

«Τα τελευταία πέντε χρόνια τίμησα με μαχητικότητα, αυταπάρνηση και αφοσίωση την εμπιστοσύνη της Προέδρου και της Κοινοβουλευτικής μας ομάδας, τους οποίους και ευχαριστώ από καρδιάς.

Με δεδομένες όμως τις προσεχείς εκλογές για την ανάδειξη νέας ηγεσίας στο Κίνημα Αλλαγής και για λόγους προσωπικής εντιμότητας και συνέπειας, υποβάλλω σήμερα την παραίτησή μου από τη θέση του Εκπροσώπου του Κοινοβουλευτικού Έργου του Κινήματος Αλλαγής.

Στις σημερινές, ιδιαίτερα κρίσιμες, συνθήκες για το παρόν και το μέλλον της παράταξής μας, ενώνω τις δυνάμεις μου στην υποψηφιότητα του Ανδρέα Λοβέρδου. 

Η πολύτιμη εμπειρία του, ο εκσυγχρονιστικός του λόγος και κυρίως η ιδεολογική και πολιτική ταύτισή μου με τον Ανδρέα, με οδηγούν, μετά από ώριμη σκέψη, στην απόφαση συμπόρευσης μαζί του.

Σε ότι με αφορά, θα δώσω όλες μου τις δυνάμεις, ώστε, την επόμενη ημέρα των εκλογών, να ανταποκριθούμε όλοι μαζί, με ενότητα και σεβασμό στις αρχές και στις αξίες αυτής της ιστορικής παράταξης, καθώς και στις ανάγκες και στις αγωνίες των πολιτών για ένα ισχυρό, μεταρρυθμιστικό, πατριωτικό και σύγχρονο ΠΑ.ΣΟ.Κ., που θα πρωταγωνιστεί και πάλι για το καλό της Ελλάδας και των Ελλήνων».

Η ανάρτησή του: 

epirusblog.gr
5 of 5
Καρανικόλας: «Παραιτούμαι από εκπρόσωπος-Στηρίζω τον Λοβέρδο»
epirusblog.gr
5 of 5
πολιτική 2879318801266896517
Σχόλια
item